| 

| 

Odwrócenie lewarka biegów. Ogar 200

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

kondzio310 

Kondziu 

Liczba postów: 810 
Imię: Konrad 
Pojazd: Inny 

| 

RE: Odwrócenie lewarka biegów. Ogar 200 

NIe wiem co wy tutaj opisujecie że w 223 jest sprzęgło ciężko wyregulować, przecież to jest dziecinnie proste, tak samo jak regulacja gaźnika Jikov, nie wiem co może być z nim nie tak przecież prostszego gaźnika chyba nie ma,  w zasadzie nie ma się co tam zepsuć, a zatkać to się może w każdym gaźniku jak w paliwie jest syf, Ja mam Jikova i do jawki zawsze on będzie dla mnie, Dysze na wierzchu wszystko na wierzchu, dysza sie zapycha, góra 2 minuty i jadę dalej. 

A co do lewarka jak kto woli, ale odwrotność biegów w tym silniku jest akurat wygodne,  jak i również kopnik z prawej strony mnie nie przeraża, jestem prawo nożny jak siedze na motorze  to kopie prawą nogą co jest dla mnie lepsze,  

Boszu popuść śruby iskrownika i zobacz czy sie zapłon nie przestawi, żeby zapłon przestawić bez problemu trzeba śruby odkręcić i jak ręką nie idzie, to lekko puknać w obudowe iskrownika i przestawiasz jak chcesz.  Jeśli dobrze cię rozumiem, mówiąc o prętach miałeś na myśli Popychacze sprzęgła ?, i na łączeniu nich jest kulka ?, jak dłuższy popychacz się wytrze to czemu by nie można wsadzić drugiej kulki ?

|  

| 

| 10-05-2013 22:28:40 | 

| 

1 osoba postawiła piwo kondzio310 za ten post:1 osoba postawiła piwo kondzio310 za ten post. 
		Taśma (05-10-2013)
	 | 

| Wiadomości w tym wątku | 

RE: Odwrócenie lewarka biegów. Ogar 200 -  kondzio310 - 10-05-2013 22:28:40 
 | 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|