sprzedać czy zostawić?
|
Autor |
Wiadomość |
maziak1970
Simsonowiec szukający Charta
Liczba postów: 340
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Pony
|
RE: sprzedać czy zostawić?
Mam juz jakies doswiadczenie w motorach i szczerze mowiac kupilem motoryne z papierem za 300 za rejestracje dalem 200 na czesci dalem moze ze 100zl,bo mialem zapasy z prlu to nie musialem pchac sie w koszta czyli motor wyniosl mnie 600zl,ale twierdze,ze to malo,bo motorynki sa droge z dokumentami i moja ma jeszcze oryginalny lakier naklejki itd..Osobiscie nigdy nie chcialem Jawki,bo wiedzialem jakie to kosztowne w utrzymaniu i kaprysne motorki od zawsze w rodzinie byl sentyment do s38,023 tego wybralem pony 301 i dobry wybor jezdze nia w trasy nie narzekam wszelkie poprawki robie zawsze przed wyjazdem i w trasie mam spokoj,023 naprawisz kluczem 10 srubokretem ciekim do regulacji gaznika i kombinerkami na twoim miejscu sprzedal bym tego i kupil cos z silnikiem 023 motoryna za droga,ale np.ogar 205 nie drogi motorek znajdz fajnego,nie duza roznica mocy,ale prostota i bezaawaryjnosc,bo jak jestes patriota to bierz w pelni polski produkt,a ogar 205,pony,kadet,komar itd. nim jest,z czeskich to tylko mam Cezet 175
Motorynka niby taka niewinna mała,ale jeśli z papierami to cenowo na równi z Chartem
Legenda głosi,że Romet jest bezawaryjny
Dezamet i powoli rozumiesz,że bez młota to nie robota
|
|
02-05-2013 00:58:12 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: sprzedać czy zostawić? - maziak1970 - 02-05-2013 00:58:12
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|