Wasze przygody
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/pro.png)
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Wasze przygody
No to opowiem moją drugą przygodę z policją, był to jedyny przypadek gdzie spotkałem się z policjantem twarzą w twarz. To było tak pojechaliśmy na wakacje do okolic Nysy z przyczepą kempingową, zazwyczaj gdy wybieraliśmy się gdzieś na kemping to brałem rower a tym razem wziąłem motorynkę. W pierwszy dzień chciałem się przejechać wzdłuż plaży do ośrodka obok i z powrotem, po wyjeździe gdzieś 100 metrów od naszej przyczepy zatrzymał mnie policjant blokując mi wyjazd na wielkim quadzie, i mówi do mnie (już nie wiem jak to było dokładnie) Młody ty nie wiesz że nie można jeździć tutaj? To jest teren wyłączony z ruchu pojazdów mechanicznych. Ja odpowiedziałem że nie wiedziałem, on na to, mam nadzieje że cie tu więcej nie zobaczę bo to się źle skończy, ja cichym głosem powiedziałem, dobrze... i on tak chwilkę pomyślał i mówi mam nadzieje że masz to chociaż zarejestrowane ja odpowiedziałem no tak, wszytko jest. On odjechał kopcącym ryczącym na 500 metrów kładem a ja prowadziłem motorynkę z powrotem pod przyczepę. I byłem bardzo załamany i płakałem (boże jaki żal). Potem jak chciałem gdzieś jeździć to wyprowadzałem motorower z ośrodka. Jak tam jeździłem to zrozumiałem co to znaczy mieć motorower na wsi, całkiem co innego niż w mieście, można sobie pojechać do innej wsi, do sklepu gdzieś daleko itp.
Jak coś to potem opiszę jeszcze inne przygody, ale ta w sumie była najbardziej traumatyczna
|
|
05-03-2013 23:42:12 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wasze przygody - Kanilox - 05-03-2013 23:42:12
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|