Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
|
Autor |
Wiadomość |
S r Ł o A m W e E t K
Uczeń
Liczba postów: 185
Imię: Sławek
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
Moja historia z motorami zaczęła się gdy tata kupił dwie m2 prawie, gdy się urodziłem kiedy miałem 2 lata bardzo chciałem się nią bawić więc mój tata zaczął przy niej coś naprawiać ja mu oczywiście pomagałem.Kiedy miałem 4lata tata zaczął mnie na niej wozić a następnie uczył mnie jeździć w wieku 5-6lat jeździłem już sam cztery lata stała bezczynnie.gdy minęło kilka lat tata kupił quada którego modernizuję do dziś, w wieku 10 lat zaczęłem przy niej dłubać nic nie jest darmowe więc trzeba było sprzedać drugą pony, żebym miał na części.Po tym tata kupił wsk-ę i ramę do wsk-i teraz do tej z której była sama rama brakuje tylko silnika.Po roku tata mi kupił od swojego praktykanta pony lekko przerobioną na choppera, aktualnie ją kończe, lecz nie mogłem zacząć choppera jeśli wiedziałem że moja pierwsza na której się nauczyłem jeździć jest nieskończona, dzisiaj odpala bardzo ładnie. choppera aktualnie kończe, po roku tata kupił skutera na którym czasami jeżdżę.Dodam że muj tata miał komarka który mu go kupił jego tata a mój dziadek kiedy był większy kupił sobię wsk-ę, miał jeszcze mercedesa 190.
Stoi motor przed mym domem
Bije w gały swoim chromem
Chopper to nie byle jaki
Gmole, pady, kufry, sakwy
zdobią jego zgrabne kształty.
|
|
26-02-2013 21:33:41 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|