Ogólnie o szkole
|
Autor |
Wiadomość |
MichalSR50
Mechanik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/mechanik.png)
Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Ogólnie o szkole
Ja również tegoroczny maturzysta. Zdaję dodatkowo historię i geografię na rozszerzeniu. Z historią nie jest źle, facet nas bardzo męczy na fakultetach, ale to raczej wyjdzie nam na dobre w maju. Ale rozszerzenia chyba bym nie podźwignął, bo mało czasu jest na egzaminie, a bardzo dużo do napisania.
W geografii czuję się lepiej i liczę tylko na siebie, bo na fakultetach mało się dzieje i na większość nie chodzę
Matma najgorzej, ale mnie to nie dziwi, bo nigdy nie byłem orłem. Ale jak poćwiczę to żeby tylko było te 50-60 %.
Na polski muszę się ostro pouczyć, żeby zapamiętać te wszystkie epoki i poetów. Prezentacji sam bym nawet nie zaczął, bo nie wiedziałbym jak, to pomaga mi taka babka i już mam prawie skończoną.
A najlepiej się czuję w angielskim, mimo że zawsze było inaczej. Ostro ćwiczę na dodatkowych lekcjach i robię tylko to, co jest na maturze i próbna mi wyszła najlepiej z innych przedmiotów, z których, powiem tak: zdałem ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Pora chyba zacząć coś powtarzać, bo czas leci jak Romet z silnikiem WSK
|
|
15-12-2012 23:29:13 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogólnie o szkole - MichalSR50 - 15-12-2012 23:29:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|