Ogólnie o szkole
|
Autor |
Wiadomość |
Sr-ka
Praktykant
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/praktykant.png)
Liczba postów: 363
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogólnie o szkole
Hmm ogólnie jak ktoś sobie przez cały rok jedzie na ściągach (taki ja) to nawet się nie przejmuję ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Ogólnie to:
Matma- Lekcja zajefajna, od 1 gim babka wyrobiła sobie nawyk że do zadań mnie nie bierze ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Ogólnie to siedzę na lekcji i sobie rozmyślam, czasem oglądam filmy/rysuje po ławce
Angielski- Nic tylko siedzę, włączę wi-fi sobie na e51 i oglądam filmy (taxi, szybcy i wściekli, och karol i wlg) tylko jak coś piszemy, to otworze zeszyt i wpiszę tam temat i kilka zdań
Niemiecki- Tutaj nie mam melanżu, muszę się ciągle uczyć co lekcja pyta i wlg a jak próbuje oderwać się od lekcji i popatrzyć sobie na dziewczyny ćwiczące na w-f to '' Łukasz co tam zobaczyłeś, lekcja cie nie interesuje ?''
Historia- Mamy fajnego gostka, tak samo jak na angielskim tyle że mamy lekcje na w salach gdzie nie ma wi-fi i nici z oglądania, pozostaje słuchanie muzyki.
Geografia- Najgorsza lekcja na świecie, nie można pożartować bo stara kur... nie pozwala, nie wiem co jej w życiu się stało ale to jest niesprawiedliwe -.-
Informatyka- Lekcja stosunkowo łatwa, tyle że co 2/3 lekcje robi jakieś zadania typu, prezentacje, rysunki, sprawdziany.
Chemia- Całkiem fajna lekcja, uczy nas taka babka która by ciągle żarła batony ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) nie ma lekcji żeby coś nie jadła, przeważnie prince polo, i jakieś cukierki (mentosy chyba)
Fizyka- Lekcje w 1/2 gim były super, wchodzisz od rana na lekcje bierze cię do odpowiedzi (strzela numerkami z dziennika i nie wiadomo na kogo wypadnie) zada 2 pytania, 5 siadaj ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Idzie się pośmiać, tylko jak ktoś ją wkur... to potrafi nieźle słowami gasić
Biologia- Lekcja spoko, szczególnie w wiosnę kiedy dziewczyny ćwiczą na w-f ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Ogólnie to nie jest źle tyle że genetyka mnie zabija
J.Polski- Lekcja czasem jest fajna, czasem bez sensu czasem na przerwie podchodzę do niej i próbuje z kumplami pożartować, ja się zaczyna śmiać to znaczy że lekcja będzie zajefajna ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Gorzej jak nie to punkty się sypią jak tynk
W-f Lekcja zajebi.... nic nie robimy tylko gramy w pin-ponga lub chodzimy po szkole bez sensu ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Czasem da coś do zaliczenia byle by oceny były, najlepsze jest to że ten gostek lubi sobie popić w piwnicy z zenonem
Już niedługo wychodzę z gim, ogólnie te 3 lata nie były trudne bo co dziennie się prace domowe spisywało i ściągało się
Stare dobre czasy...
Romet pony
Romet ogar 200
Aktualnie:
Simson Sr50 86r
Temat: http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=7475
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2012 23:22:58 przez Sr-ka.)
|
|
15-12-2012 23:21:28 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogólnie o szkole - Sr-ka - 15-12-2012 23:21:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|