Ogólnie o szkole
|
Autor |
Wiadomość |
dave123q
Dejwu
Liczba postów: 287
Imię: Dawid
Pojazd: Inny
|
RE: Ogólnie o szkole
Kuczę, patrze że tu połowa wieku to po podstawówkach albo gimnazjach Ja aktualnie jestem w 3 kl technikum mechanicznego, myślałem że będą nas uczyć grzebać w silnikach samochodowych itp, i się przejechałem, no ale trzeba było ciągnąć dalej. Gdyby nie moja klasa byłoby całkiem fajnie, cwaniactwo, chamstwo i popisywanie się głupotą jest na porządku dziennym, tak że przeklinam dzień w którym poszedłem do tego technikum, zresztą i tak chce iść na realizację dzwięku więc mija się ono z celem.Przedmioty:
Polski-da się wysiedzieć, babka też okej, ale najbardziej wnerwiające są lektury itp no ludzie, po kiego grzyba mi opowiadania o nieszczęśliwej miłości w lalce, i czytaniu wierszy alkoholika mickiewicza?
Niemiecki-Nie umiem, nie rozumiem, byle na 2
Angielski-Lubię się go uczyć, klijentka też spoko, chcę się naumieć mówić biegle więc jak najbardziej na +
WF-Akceptuję tylko siatkę, bo lubię grać i oglądać, piłki nożnej nie cierpię...
matma-Pół lekcji to darcie puchy przez niedogodzony babsztyl
Religia-z księdzem, looz, każdy wie jak jest
reszta przedmiotów ujdzie, mam też praktyki w szkole, gdzie napierdzielamy na tokarkach
"Booo jazda na Etezecie jest najlepszą jazdą na świecie, a jazda na komarzeeeee powoduje inflację marzeń, łooooo"
|
|
15-12-2012 22:51:32 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogólnie o szkole - dave123q - 15-12-2012 22:51:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|