Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie?
|
Autor |
Wiadomość |
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie?
(17-11-2012 16:18:36)skuter007 napisał(a): Tomek wystarczy że się potrafi rozśmieszyć dziewczynę, dobrze się ubrać ( w moim przypadku jak zwykle koszule, zwykłe jeansy a nie jakieś rurki i białe Nike Topcourt), no i wiadomo że dziewczyna nie poleci na gościa którego czuć na całym mieście
Jeżeli wyrywasz dziewczyny na to co masz na sobie, a nie w sobie - to Ci gratuluję. k:
Dla mnie sweterek to sweterek, buty to albo kapcie, trampki, adidasy - jak facet zna dokładny model bucika który nosi do szkoły to coś z nim jest nie tak... można znać model i markę samochodu, nie wiem komórki... ale ubrań? Koszulka to koszulka i koniec. Jak wybieracie w sklepie GACIE to też patrzycie czy są w paski, kropki czy mikołaje? Co za różnica na czym kleksa robicie? Przecież i tak to jest pod spodniami... jak czytam te niektóre teksty to zaczynam wierzyć, że homoseksualizm jest coraz powszechniejszym zjawiskiem, bo zachowujecie się jak geje z którymi pracowałem w NL co jak wchodzą do jednego sklepu to znają wszystkie marki modele i przymierzają wszystko zeby zobaczyć czy pasuje i co do czego... Kremik pod oczy, pod paszki i na brzuszek też kupujecie? Kosmetyki dla PRAWDZIWEGO faceta to żel do kąpieli i pasta do zębów. hehehe facet ma być uosobnieniem męskości, a nie zniewieściałym dziwolągiem, który płacze w dajśmanie bo nie ma 'konwersów' w jego rozmiarze... ja pier***...
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
17-11-2012 17:04:18 |
|
1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post:1 osoba postawiła piwo Semmao za ten post.
xsaman (08-11-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Semmao - 17-11-2012 17:04:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|