![]() |
Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? (/showthread.php?tid=9036) |
Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Sołtys - 16-11-2012 21:50:32 Cześć! Chciałbym sobie kupić buty. U mnie w szkole dużo osób ma bardzo modne ostatnio Conversy. Mi się też ogromnie podobają i chciałbym sobie je kupić. I tutaj kilka pytań dla tych, którzy takie noszą: Czy polecacie te trampki do szkoły? Jak jest na WF-ie? Nie ślizgają się? Są wygodne? Podoba mi się kolor "Kombu Green", Wam też? ![]() Cena takich trampek to 250 złotych, więc chcę się upewnić, czy warto ![]() W końcu converse to porządny "amerycki" produkt, a nie jakieś trampki z biedronki za 25 zł robione przez chińczyków za garstkę ryżu. ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Semmao - 16-11-2012 21:52:00 konversy to trampacze z biedry tylko mają markowe logo i cena 100x większa. na wf sie nie nadają. kup se halówki pumacza czy coś, chociaż będziesz wyglądał jak człowiek ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Sołtys - 16-11-2012 21:56:16 Wiedziałem, że ktoś to napisze. Otóż trampki z biedronki a conversy to niebo a ziemia! Trampki za 25 złotych rozpadają się po miesiącu! Mój kolega z klasy ma czarne trampki Converse kupione w latach 90 i wyglądają prawie jak nowe! Dodam, że gość jako jedyny mojej z klasy w ogóle ma conversy ![]() ![]() ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - arasszymaras - 16-11-2012 22:00:09 Nie warto. Lepiej sobie zainwestować to w Rometa RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Sołtys - 16-11-2012 22:01:52 Tyle, że ja chcę też dobrze wyglądać! ![]() ![]() Może wypowie się ktoś, kto ma conversy? ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - arek2xl - 16-11-2012 22:15:09 Ja mam conversy całkiem fajne butki ale z wyglądu tak to w środku stopa nie jest stabilna podeszwa ślizka polecam generalnie vansy lepsze jakościowo i wygląd też jest spoqo. RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - arasszymaras - 16-11-2012 22:17:30 A co, normalne adidasy złe ? Ja chodzę do szkoły w dresach i zwykłych adidasach i się nie wstydzę i źle nie wyglądam RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Sołtys - 16-11-2012 22:24:40 Rozumiem, ale ja po prostu mam taki styl. ![]() ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Kubek125 - 16-11-2012 22:26:52 U mnie w szkole większość chodzi w normalnych adidasach(chodzi mi o model buta, nie o firmę) ja osobiście od paru lat nosze Nike Tiempo(jak narazie 3 różne modele miałem i wszystkie zarombiste) http://www.sklep-presto.pl/data/gfx/pictures/medium/8/8/10588_4.jpg i są bardzo wygodne dobrze sie gra w nich w nogę itd. Polecam ci te buty cena adekwatna do wykonania RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Irek - 16-11-2012 22:29:02 Tyle kasy za buty dać ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Marwerick - 16-11-2012 22:29:26 ja bym nie liczył na to że obecne konwersy są z usa otórz nie tera je robią chinole te stare conwersy tak sa made in usa a ja nie rozumiem jak sie można lansować adidasem,reebookem,pumą i innymi przecież je w azji robią ja chodzę w macarthur i nie narzekam dobre buty w dobrej cenie i jeszcze są dobre buty z caterpillar RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Romet_Pegaz - 16-11-2012 22:34:19 Ja to bym w życiu nie założył ani vansów ani conversów. Jak dla mnie jest to pedalenie się facetów (które ze strachem obserwuję w coraz większej ilości chłopaków). Lepiej wydaj sobie te 200 zł na jakieś fajne adidaski czy najasy albo zainwestuj w Romka ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Semmao - 16-11-2012 22:37:14 Ja tam chodzę w halówkach z rynku za 10zł para i jakoś nie narzekam. Jedna para starcza na 3-4 miechy a jak sie zniszczy to kupuje drugą. ![]() ![]() ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Sołtys - 16-11-2012 22:41:27 No ale kurde, uważasz, że trampki są pedalskie? Pół kraju chodzi w trampkach, nie tylko w Conversach. A "adasie"i "najsy" mi się nie podobają, uważam, że Conversy pasują do Rometa, są takie oldschoolowe. ![]() Semmao: Ja po prostu przywiązuję większą wagę do mojego wyglądu, bo - nie będę ściemniał - Chcę modnie się ubierać i być zauważalny wśród dziewczyn ![]() ![]() RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Irek - 16-11-2012 22:43:38 Są pedalskie. Do rometa i innych takich motorów to pasują tylko gumofilce, motor wiejski i oldskulowy to i buty muszą być wiejskie i oldskulowe |