Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie?
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie?
http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/2902668...pander.jpg
Buty na zimę
Na dni letnie mam trampki z adidasa pod kostkę bez tego białego noska i trzymają sie bardzo dobrze. 180 zeta. Zdjęcia nie ma bo nie mogłem znaleźć.
http://www.riccardo.pl/images/products/4...p_main.jpg
Są takie same jak te conversy tylko z trzema beżowymi paskami na bokach i bez tego noska białego
Na wf mam z łida takie chińskie i też bardzo fajne, wygodne a i na wytrzymałość nie można narzekać (kolega w nich biegał po 50 km tygodniowo to mu 5 miechów wytrzymały i jeszcze w nich kopał w piłkę) w cenie 45 zeta.
Uważam że te całe conversy, vansy i all this shit to pedalstwo. Tak, pedalstwo. U mnie w szkole z chłopaków tylko jeden te gówieny ma i mu się rozklejają już. A są tak brzydkie... Ale on ma te z tą taką strzałką mniej więcej po środku, to nie wygląda tak źle. Ale np. te co dziewczyny mają to jakaś mania jest. Czaicie to żeby 300 zeta wydać na buty z czego 30 na szmaty z lumpeksu pozszywane w kształt buta i 270 za tą obsraną gwiazdkę? A do tego się rozklejają. U mnie w szkole chyba z 50 dziewczyn je ma i żałuję że do tej szkoły chodzę. Ogółem w życiu bym takiego czegoś na nogę nie ubrał. Nie pókim żywy. Po prostu są za drogie i za szmatowate. A jak kogoś widzę w glanach w środku lata to nie wiem co se mam myśleć... Wolę kupić se porządne buty i raz a nie ciągle latać do sklepu i co chwile nowe, które do tego są niewygodne i na dłuższą metę droższe.
Też wolę ubierać dresy i buty normalne niż się stroić i pół godziny spędzać przed lustrem z żelem na łapach. Włosy mam ciągle na iroka postawione (na wodę), buty adasia albo jakieś inne normalne a nie jakieś rureczki, dżinsy rozdzierane w fabryce, conversy i bluzy z podobizną biebera na środku. Siostra mnie obcina za free, bo jest fryzjerką, do jakichś fajnych ciuchów czasem mi sie siostra jedna albo druga dołoży, na jakiś fajny dres z np. adasia sam se zbieram i nie lansuję sie przed dziewczynami. Bo jaki to ma sens takie pizdusiowanie? Według mnie żaden.
Więc - stanowczo odradzam ci conversy.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2012 02:12:24 przez Latos.)
|
|
17-11-2012 02:04:32 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Buty Converse Chuck Taylor All Star - Polecacie? - Latos - 17-11-2012 02:04:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|