| 

Ocena wątku: 

0 głosów - 0 średnio12345 

| 
					Film instrukażowy o Ogarze
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Awiater   Nowy

Liczba postów: 4
 Imię: Andrzej
 Pojazd: Inny

| 
			| Film instrukażowy o Ogarze 

Szanowni Rometowcy,Wiem, że wielu z Was mogłoby do mnie mówić tato, a pewnie niektórzy nawet dziadku:-) Ale ponieważ jesteście na tym forum, to znaczy, że wiek nie jest dla Was najważniejszy. Dlatego też chciałem Was zapytać, jako zapewne najlepszych fachowców od Rometów i innych sprzętów, czy ktoś z Was nie trafił przypadkiem na film instruktażowy o użytkowaniu i obsłudze motorowera Romet Ogar 205. Film ten był nakręcony przez Wytwórnię Filmów Dydaktycznych w Warszawie gdzieś w 1987-1988 roku i kolportowany był do szkół podstawowych. Nie mogę nigdzie go znaleść, a owa WFD nie istnieje i nawet trudno ustalić czy gdzieś zachowała się jakaś kopia tego filmiku. Z tąd moja gorąca prośba, może ktoś widział, słyszał, być może jest w posiadaniu tego filmiku, który ma dla mnie wartość wyjątkową, ponieważ miałem przyjemność w nim występować jako główny bohater, zaraz po Ogarze:-)
 Będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę, lub informację która przyczyni się do odnalezienia tego filmu (o gratyfikacji możemy pogadać jak będą konkrety).
 Pozdrawiam gorąco, lewa w górę!
 Awiater

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2012 13:14:01 przez Awiater.)
 |  |  
	| 10-07-2012 13:12:35 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|