Ogar 200 Romka '84
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,206
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Ogar 200 Romka '84
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2023 21:35:19 przez romek.)
|
|
04-11-2023 21:30:07 |
|
|
romek
019 rzondzi
|
Józku, miło to słyszeć, jak Ty piszesz w moim temacie to czuję się zaszczycony
Piotrku, malowaliśmy z kumplem, tzn on malował a ja mu pomagałem i wcześniej przygotowywałem większość
Kolor po wyschnięciu i w dziennym świetle wyszedł lepiej niż myślałem, jest prawie identyczny. Ale jak mówił mi gość z mieszalni, mógłby zrobić identyczny ale wtedy już musiałby robić to na oko, a tak przynajmniej mam kod z którym zawsze mogę sobie w razie czego dorobić.
A dzisiaj przy niedzieli dla relaksu takie rzeczy, np. regeneracja lampki tylnej - no niby drobiazg ale dla mnie ważny. Klosz z moich skrzynek z częściami z odzysku - niby lekko pęknięty ale lepszy taki niż zamiennik bez napisów. Znalezione śrubki na płaski, guma i klosz wymyte, metal też plus doklepanie nitów.
I trochę wymytych gumek
Cdn...
|
|
05-11-2023 16:16:18 |
|
1 osoba postawiła piwo romek za ten post:1 osoba postawiła piwo romek za ten post.
joozek (11-05-2023)
|
romek
019 rzondzi
|
Ostatnio tak powoli się dlubie, dziś zamówiłem kilka paczek i wysłałem cylinder jednak do szlifu.
Ostatnio składaliśmy przednie zawieszenie ale przez idiotyczny błąd musiałem robić wszystko od nowa i w sumie aktualnie czekam na nowe tulejki w jednej z tych paczek.
Kolejne problemy techniczne:
Jeden widać na filmie: https://youtu.be/ibHcQJEgiMw?si=kcIdyhdudogX8gLR
A drugi to ta głowica, do wywalenia czy da jeszcze radę ?
|
|
09-11-2023 19:37:22 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|