Jaki był Wasz ten mijający Rok
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2020
Czas na odkop tego wątku ... szybko minął poprzedni
Tym razem napiszę tylko, że ... skończyłem swojego T-1, który został Rometem miesiąca czerwiec 2019 - dziękuje tym którzy oddali na niego głos. Skończyłem też mojego 2330, ale ten nie został Rometem listopada. W kolejce czeka Romet 100 i granatowo czarny 2350. W natłoku moich prac to i tak super wynik
Motocyklowo ... chyba nadejdzie czas na zakończenie przygody z moją XV 750, no ale to w tym roku. W minionym roku zrobiłem nią 5200 km i czas na przesiadkę, no cóż szybko minęło 10 lat.
Zdrowie ... no cóż, latek przybywa, więc stosunkowo do wieku ... nie jest źle
Dziadkiem nadal jeszcze nie jestem
Podsumowując - Życzyłbym sobie i Wam, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2020, spełnienia marzeń i nie ustającej pasji z Robakami PRL-u
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
01-01-2020 17:46:54 |
|
2 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post:2 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post.
marcin1479 (01-01-2020), seler1500 (01-01-2020)
|
seler1500
Kątówka robi bzzz
Liczba postów: 1,968
Imię: Rafał
Pojazd: Romet Pony
|
Zbudowałem ulepa, który w sumie teraz stoi w częściach, przewinęło mi się przez ręce kilka przyjemnych crossów, od groma skuterków i jeszcze więcej jaw, simsonów, rometów Spełniłem marzenie sprzed kilku lat o drukarce 3d, zbudowałem z jej pomocą mały ploter i frezarkę, nauczyłem się co nieco programować w C, powoli zaczynam umieć w enduro Poza tym sporo narzędzi doszło do warsztaciku, sporo doświadczenia, sporo części i sporo złomu
Pomimo wielu rzeczy, które poszły nie do końca po mojej myśli, bardzo dobrze będę wspominał 2019
Szczęśliwego nowego
Serwis ACO pod wezwaniem świętego nikasilu
|
|
01-01-2020 18:50:54 |
|
|
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
|
Co tu napisać? No w tym roku pierwszy raz byłem na zawodach wojewódzkich w drużynowej lekkoatletyce (reprezentowałem naszą drużynę w biegu na 1000m); Drugi raz ujarzmiłem polskie zwierze zwane bizonem (chodzi o kombajn ); kupiłem wreszcie 50 t-1 z dokumentami, którego cały czas odnawiam, ale to już końcówka; Rozpocząłem naukę w technikum na kierunku Technik mechatronik, dzięki temu poznałem bardzo fajnych ludzi, jak i tych mniej fajnych... Ogółem mi ten rok bardzo się podobał, nauczyłem się że w tym roku przede wszystkim że uporem i ciężką pracą można bardzo wiele zdziałać, poznałem naprawdę fajnych ludzi na których mogę polegać i oni na mnie; narzędzi, doświadczenia i innego myślenia również doszło
Postanowienia na ten rok? Przede wszystkim odbudować formę z przed wakacji; znaleźć 'drugą połówkę'; wytrwałości 'na czereśniach' jak i na kierunku na którym sie znajduje; jeszcze więcej jazdy bizonem ; powiększenia kolekcji; powiększyć swój mały warsztat;. Ogółem by ten rok co jest był poprostu lepszy od tego co był.
Szczęśliwego nowego roku!
|
|
01-01-2020 20:55:58 |
|
|
Jakubek205
Ogar mu nie odpala
Liczba postów: 60
Imię: Jakub
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Rok 2019 dla mnie był spoko ale mógł być lepszy
Ale w 2019 roku spełniłem swoje marzenie czyli kupiłem rometa
Mam nadzieję że ten rok będzie lepszy od poprzedniego
Noi co najważniejsze żeby się spełniły wasze marzenia
Pozdro
|
|
03-01-2020 17:16:25 |
|
|
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
|
Szósty rok tego wątku i ciagle aktualny
Można śmiało podsumowac, ze ten mijajacy 2020 rok, to rok epidemi Sam tego doświadczyłem i nie wspominam tego milo. Podsumowujac, bądźmy zdrowi.
Jesli chodzi o sprawy Robakow i Forum.
BOMBA, wysyp urodzaju chyba pół Polski ratuje zabytki PRL-u.
W Nowym Roku 2021, życzę Wam i waszym bliskim jeszcze raz, duuuuzzzzo zdrowia, wytrwałości w osiaganiu celu ratowania kolejnego Robaka.
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2020 23:14:40 przez joozek.)
|
|
31-12-2020 23:13:08 |
|
1 osoba postawiła piwo joozek za ten post:1 osoba postawiła piwo joozek za ten post.
Jorginsson (01-01-2021)
|
Ryoko Yuki
Rozmawiający Ze Sprzętami
Liczba postów: 124
Imię: Ryoko
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Na początku Zdrowego, bezCOVIDowego roku Wszystkim!!!
Bez wyjątku.
Rok ciekawy, kiedy to zamiast jeździć Sącz - Kraków siedze w Sączu. Niby więcej czasu ale praca zdalna w księgowości nie do końca działa...
A poza tym - ponad 800 km na Błękitku przejechane bez najmniejszej awarii. Co ważniejsze w styczniu zeszłego roku kupiłem Jawę Mustang! "Ochszczoną" Thalarykiem (wszystkie moje pojazdy mają imiona od zawsze!) Mimo problemów co nie miara z owym projektem chyba szczęśliwie dotrę do finału, bo niewiele mi zostało, a poza tym przeniosłem się bardziej na własne śmieci i mam wreszcie coś na kształt warsztatu, więc Thalaryka nie robię w pokoju
|
|
01-01-2021 06:21:05 |
|
1 osoba postawiła piwo Ryoko Yuki za ten post:1 osoba postawiła piwo Ryoko Yuki za ten post.
joozek (01-02-2021)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|