Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Mechanizm korbowy Romet Jubilat
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Mechanizm korbowy Romet Jubilat
mientki
Octalink? Myślisz, że to taka zagadka? Octa, czyli osiem (wypustek), więc samo link będzie oznaczało jedną wypustkę, a więc klin? Skoro tak, to proste, klin w Rometach ma rozmiar 9,5.
suhy4
Pomagam ile mogę i ile wiem. Jeśli nie jestem pewien lub czegoś nie wiem - szukam. W książkach i instrukcjach dostępnych bezproblemowo w formacie .pdf. W internecie, choć równie dobrze mógłby zrobić to pytający. Wykonuję i wklejam zdjęcia, opisy, przepisuję fragmenty instrukcji. Czasem nawet walczę i wyciągam podstawowe informacje od pytającego, opisuję wiele możliwości, bo rzucił zdawkowo co jest nie tak.
Ale każdy ma jakąś granicę, a moja jest tu. Temat założony na odwal w pierwszym dziale z brzegu ("Powitalnia"), napisany nieczytelnie, aby było, bo "co tam, i tak odpowiedzą, po co się starać". Ogółem: dajcie linka albo najlepiej mi kupcie. Zresztą jak widać autor nie jest zainteresowany uzyskaniem odpowiedzi, nie wszedł nawet na forum od czasu założenia tematu. Po co się produkować?
Tyle, jeśli chodzi o mnie. Co do ciebie, to już raz zwracałem ci uwagę o postach nie na temat. Jeśli zamierzasz teraz mścić się na mnie i każdy mój krok komentować, bo dostałeś ostrzeżenie to ponownie zapraszam na PW, nie ma co forum zaśmiecać.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
05-03-2019 17:48:24 |
|
1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post:1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post.
nie_mientki (03-05-2019)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|