Ocena wątku:
- 9 głosów - 3.89 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet
|
Autor |
Wiadomość |
Linux
.
Liczba postów: 247
Imię: Kuba
Pojazd: Inny
|
RE: Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet
|
|
15-07-2014 23:25:29 |
|
|
zośka
Nowy
Liczba postów: 5
Imię: Zośka
|
|
|
16-07-2014 11:18:55 |
|
|
Wigrus
Złomiarz, czy kolekcjoner?
Liczba postów: 1,965
Imię: Jasiek
Pojazd: Inny Romet
|
Jeżeli to ma być rower "antyzłodziejowy",
to wszystkie o połowę za drogie.
Ale jak już to najlepszy byłby ten z przerzutami,
jak powiedział Wnusiu.
Wysłane z mojej Nokii 3310 za pomocą Tapatalk 2
|
|
16-07-2014 12:24:41 |
|
|
zośka
Nowy
Liczba postów: 5
Imię: Zośka
|
O wysyłkę już się dowiadywałam i z tym nie będzie problemu, bo sama wysyłam kuriera.
Jeśli chodzi o biegi w piaście, to czy jest możliwość zamontować je też w pozostałych modelach? Wiem, że mój Marcin miał miesiąc temu wypatrzony jakiś rower w okolicach Poznania i chciał sam to założyć. Skończyło się tak, że za długo się zastanawiał i nie kupił upatrzonego roweru. Wiem też, że takie biegi to dodatkowy koszt (chyba koło 100). Chociaż, rzeczywiście najlepiej kupić już gotowe.
Jak dla mnie do 200 zł, to jeszcze antyzłodziejowy. Zresztą, będziemy zasłaniać Romka moim peżotem, bo jego od 4 sezonów jakoś nie biorą
A czy ze zdjęć jesteście w stanie określić mniej więcej chociaż, stan techniczny? Czy będzie trzeba jeszcze coś z nim robić (opony, dętki...), czy można od razu jeździć? Czy w ogóle nie ma co się nad tym zastanawiać i najlepiej założyć, że i tak będzie trzeba zrobić?
|
|
16-07-2014 12:41:17 |
|
|
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
(16-07-2014 12:41:17)zośka napisał(a): Jeśli chodzi o biegi w piaście, to czy jest możliwość zamontować je też w pozostałych modelach? Wiem, że mój Marcin miał miesiąc temu wypatrzony jakiś rower w okolicach Poznania i chciał sam to założyć. Skończyło się tak, że za długo się zastanawiał i nie kupił upatrzonego roweru. Wiem też, że takie biegi to dodatkowy koszt (chyba koło 100). Chociaż, rzeczywiście najlepiej kupić już gotowe.
Założyć oczywiście można, ale tak jak piszesz - lepiej kupić oryginalne, gotowe rozwiązanie.
(16-07-2014 12:41:17)zośka napisał(a): A czy ze zdjęć jesteście w stanie określić mniej więcej chociaż, stan techniczny? Czy będzie trzeba jeszcze coś z nim robić (opony, dętki...), czy można od razu jeździć? Czy w ogóle nie ma co się nad tym zastanawiać i najlepiej założyć, że i tak będzie trzeba zrobić?
Tego nie da się określić ze zdjęć. Zawsze lepiej założyć, że jest to do zrobienia, a potem ewentualnie się mile zaskoczyć że jednak wszystko jest w porządku.
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
16-07-2014 12:43:45 |
|
|
DaFiX
Moderator
Liczba postów: 298
Imię: Kacper
Pojazd: Inny Romet
|
|