Witam serdecznie :)
|
Autor |
Wiadomość |
mateuszkurowski
Nowy

Liczba postów: 9
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
Witam serdecznie :)
Witam wszystkich serdecznie.
Nazywam się Mateusz Kurowski pochodzę z Myszkowa (województwo Śląskie). Mam 23 lata studiuję obecnie na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na kierunku Elektronika i Telekomunikacja (świeżo upieczony inżynier aparatury elektronicznej) w tej chwili na 2 semestrze studiów magisterskich. Interesuję się strzelectwem sportowym (od roku posiadam pozwolenie na broń palną  ) oraz kolekcjonowaniem broni palnej (tego rodzaju pozwolenie otrzymałem półtora miesiąca temu).
Bardzo chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy o Ogarze 200/205 bądź Komarze. Kiedyś a było to dość dawno temu  (rok 2004-2007 posiadałem skuter Piaggio Typhoon 70ccm) i ostatnio mi jakoś wróciła chęć na jednoślad tylko tym razem koniecznie chciałbym, żeby to był motorower. Problem może być w tym, że mam około 193 cm wzrostu i 96kg wagi i nie wiem czy na Ogarku/Komarze nie wyglądałbym co najmniej dziwnie. Chociaż sam wygląd jest mało istotny - chciałbym po prostu móc swobodnie zmieniać biegi i rozkoszować się jazdą na odcinkach nie większych niż 20-30km.
Chciałbym na ów sprzęt przeznaczyć tak maksymalnie 600-700zł.
Pozdrawiam Mateusz Kurowski
|
|
20-08-2013 00:22:53 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|