Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Południowa WIelkopolska, Zlot
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu

Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
Południowa WIelkopolska, Zlot
Każdy o zlotach, spotkaniach pisze, no to może trochę południową wielkopolskie i okolice sie ruszy  .
Można by zrobić liste, kto mniej wiecej skąd jest. np. z Ostrzeszowa, Kalisza, ostrowa, grabowa, to byśmy się zorientowali gdzie miejsce wybrać, jeśli byli by chętni oczywiście. Ja tak myślałem o Miejscowości Koniec Świata, miejscowość obok Kraszewic które są blisko Grabowa nad Prosną. No w sumie wieś, liczba mieszkańców 1, no ale choćby można sie przejechać znak zobaczyć, a reszte czasu można spędzić gdzie indziej, może nad jakimś jeziorem  .
Dawajcie propozycje, jeśli chociaż jest jakiś chętny  , nikt nie powiedział że musi być nas dużo  .
Jak by co to:
kondzio310, Sieroszewice (10 km od Ostrowa WLKP kierunek Grabów  ) kontakt gg 1353684
|
|
05-02-2013 22:53:05 |
|
|
arevo
FanRom 50 T-1

Liczba postów: 54
Imię: Arek
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Południowa WIelkopolska, Zlot
Witam. Ja jestem z Pakosławia. I jestem chętny na wypad. Tak myśle żeby każdy miał po równo kilometrów do doejchania. I wypadła gmina Sulmierzyce. Wiesz może czy jest tam coś fajnego?
Masz tu jeszcze mapke: http://chlopcyrometowcy.pl/attachment.php?aid=1585
jest tam parę osób co mają niedaleko. Ja mam 50km ty masz chyba 40km. Więc w miare równo.
|
|
01-04-2013 21:07:30 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|