Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jak Wyczyścić
|
Autor |
Wiadomość |
SapeK
Komarzysta
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/uczen.png)
Liczba postów: 167
Imię: Damian
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Jak Wyczyścić
Witam
1.Co do amortyzatora to najlepiej pastą polerską dużo roboty jest żeby wszędzie się dostać ale efekt jest dobry a łatwiej staliwem do polerki np. z alledrogo.
2.co do polerki silnika to byś musiał sporo różnych papierów ściernych skompletować więc mniej roboty będzie takim sposobem jak w puncie 1.
3.Na kolanko są różne sposoby:
-wypalanie palnikiem potem obstukiwanie młotkiem żeby wypadła reszta nagaru.
-dosyć grubą linkę wkręcić do wiertarki albo wkrętarki (bardziej polecam wkrętarkę) i na końcu ją powyginać,
-tu kolejny sposób drapanie kolanka ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) wymyśliłem(nie wiem czy ktoś na takie coś wpadł więc żeby nie było że komuś pomysły podkradam to wymyśliłem to zanim zarejestrowałem się na forum) żeby wziąć dość gruby drut zagiąć go na końcu w u tylko tak żeby jeden koniec był dłuższy i na tą końcówkę nawinąć jeszcze drutu (tu tylko ogranicza cie wyobraźnia i średnica kolanka ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ) wyginasz jak chcesz naprawdę daje rade. Jakbyś nie zrozumiał to napisz to zrobię zdjęcie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-08-2012 14:42:00 przez SapeK.)
|
|
21-08-2012 14:39:33 |
|
1 osoba postawiła piwo SapeK za ten post:1 osoba postawiła piwo SapeK za ten post.
gabriel0 (08-21-2012)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|