Olx i wstrzymywanie przez moderacje
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,205
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Olx i wstrzymywanie przez moderacje
Mnie to irtyuja na fejsie ogłoszenia gdzie na zdjęciu jest jakiś motorek, cena przystępna, wchodzisz, w tytule coś w stylu,, sprzeda-j mi,, a pod spodem łamana polszczyzną napisane,, kupię mz simson wsk shl romet komar wfm jawa motorynka dzwoń,, czy ktoś im naprawdę coś sprzedaje?
|
|
04-07-2021 17:26:09 |
|
1 osoba postawiła piwo romek za ten post:1 osoba postawiła piwo romek za ten post.
Motorowerzystka (07-05-2021)
|
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Olx i wstrzymywanie przez moderacje
Romek, takie ogłoszenia miały racje bytu jeszcze 5-6 lat temu, teraz to zapewne święto gdy ktoś zadzwoni chcąc sprzedać jakis motorek i to jeszcze po niższej cenie niż rynkowa (wiadomo taki handlarz nie kupi motorynki za więcej niż 1500zl).
Ale powiem wam ze ostatnio w gazecie z ciekawości szukałem w ogłoszeniach sprzedam, może by cos ciekawego trafił. Oczywiście dział motocykli to były ze dwa ogłoszenia kupie, nikt nic nie sprzedawał (kto dzis daje ogłoszenie do gazety). Ale znalazłem ogłoszenie podkaszarki spalinowej za 180zl, myślałem ze to jakis dziadek, ew starsza Pani sprzedaje, okazuje sie to gosc który jest ode mnie raptem kilka lat starszy. Kupilem ta kose i jest debesta.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
05-07-2021 01:32:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|