Mercedes Benz W123 2.0 Diesel
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mercedes Benz W123 2.0 Diesel
Szczerze to nie ma co komentować. Póki co to auto nadaje się do remontu wizualnego, nie wiem jak tam z mechaniką ale czytając co zrobileś przy nim to twierdzę, że mechanicznie jest okej
Co do samej linii auto to bardzo mi się podoba, środek tak samo ma swój styl i klasę.
Jak masz hajs to zrób go i ciesz się klasykiem
Ps. Jestem ciekaw dlaczego został zmieniony silnik. Czyżby ktoś zajeździł go ? :>
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
28-10-2014 22:08:37 |
|
|
Chmielu17
Praktykant
Liczba postów: 372
Imię: Ardian
Pojazd: Romet 100
|
175mateusz patrzyłem na chłodnicę z każdej strony i wychodzi na to, że to jakaś "no name" .
Dziś zamontowałem z tatą nową chłodnicę, stara powędrowała do kartonu w razie jakby komuś "spodobał się" przód Mercedesa .
Porównanie starej chłodnicy i nowej.
Dziwię się, że silnik na tej chłodnicy się nie przegrzał.
Już w samochodzie, zalana świeżym płynem. Po przejechaniu kilkunastu kilometrów w różnych warunkach silnik trzyma stałą temperaturę. I w końcu nie cieknie .
Pozostało jeszcze kupić poduszki silnika, chyba kupię oryginalne FEBI, na takich rzeczach nie warto oszczędzać.
https://www.facebook.com/Zastava-Mediter...847651863/ - moja Zastava 1100p Mediteran
|
|
03-01-2015 20:41:30 |
|
|
jurek_j
Technik
Liczba postów: 830
Imię: J
Pojazd: Romet Kadet
|
O jakie piękne sygnały dźwiękowe, w sam raz do straszenia dzieciaków na wsiach, hyhy .
Stara chłodnica nie miała takiego złego radiatora, nie przesadzaj .
|
|
03-01-2015 20:52:35 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|