Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jakie obręcze w Wigry 3.0
|
| Autor |
Wiadomość |
Dinozaur
Uczeń

Liczba postów: 222
Imię: Jarek
Pojazd: Inny
|
RE: Jakie obręcze w Wigry 3.0
Czesc, widzialem takie kola 20' tydzien temu 'na zlomie', z torpedem 'Shimano 3-bieg.' i aluminiowymi obreczami, to ich ksztalt byl taki, ze od strony jakby piasty i szprych wchodzacyh w obrecz, czyli 'od wewnetrznej' - mialy polokragle wglebienie na cala szerokosc felgi..?
Nawet sie zastanowilem chwile [ lezaly w kontenerze przez 2 - 3 kolejne dni ], ze chyba musza byc od jakiegos 'skladaka - skoro 20 calowe', ale nie mam juz niestety miejsca na jakiekolwiek 'zbieractwo kol' - wiec zostaly i zasypano je po kilku dniach calkowicie...
Przykro mi - bo sam wyrzucilem juz z '7 - 8 kompletow' kol 20' w zeszlym roku [ zbierane wczesniej przez co najmniej 15 lat ?], bo nie mialem mozliwosci ich wozenia na 'targowisko', ani wystawiania 'na aukcjach', a tylko zajmowaly mnostwo miejsca...
Zostawilem sobie tylko kilka tylnych 'polautomatow - Duomatic', ktore osobiscie kupowalem przed laty 'na Niskich Lakach' i 'na Mlynach' we Wroclawiu / z wystawek z Niemiec - jako 'najcenniejsze kola 20 calowe / skladakowe' dla mnie...
Pozdrawiam.
|
|
| 16-03-2026 10:24:12 |
|
|
Andy1211
Nowy

Liczba postów: 5
Imię: Andrzej
Pojazd: Inny
|