Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD
|
Autor |
Wiadomość |
Simsonowy ogar xD
Nowy
Liczba postów: 14
Imię: Radek
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD
Hej Jestem tu nowy, na rometach mało się znam, chciałbym w końcu coś kupić Kupuję simsona sr51 electronick :3 Lecz tą kasę nie chciałbym zmarnować i simka szanować i dbać o niego, więc do nauki chciałbym mieć ogarka i do nauki jazdy jak i do nauki naprawy silnika Dobry pomysł ? Ogarek nie musi być wychuchany Taki do około 500 zł. Proszę o parę porad przed kupnem Jak mówiłem jestem zielony w sprawie Ogarków. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam MaQu
|
|
18-08-2014 02:30:57 |
|
|
PawełBike
Uczeń mistrzów prowizorki
Liczba postów: 479
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD
1. Lepiej się czyta jak jest normalna czcionka
2. Zły dział.
3. Jeżeli nie posiadasz uprawnień i jeździsz tylko po osiedlu, a masz zajawkę do naprawy np bez problemu rozbierzesz i złożysz rower tak by działał alegancko to możesz Simsona. Podstawą jest opanować sprzęgło, nauczyć się ruchów na nim i przeciwskrętu. Ogar też niczego sobie, sam osobiście na nim zaczynałem i wrażenia w tamtych czasach były większe niż na jakiej kolwiek 250 obecnie I konstrukcja jest banalnie prosta, można ją opanować w 2 dni.
Dziesiątki rowerów romet, niezliczone ilości innych, 4 motorowery, 1 motocykl, a zapał nadal nie ustaje...
|
|
18-08-2014 11:52:03 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|