![]() |
Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kosz (/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD (/showthread.php?tid=28524) |
Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - Simsonowy ogar xD - 18-08-2014 02:30:57 Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - Kaskader na komarze - 18-08-2014 03:14:35 Nie musisz pisać taką czcionką, nikt tutaj nie jest ślepy. Pierwsza sprawa to sprawdź numery ramy czy się zgadzają z tymi na dokumentach.Znajdziesz je po prawej stronie główki ramy. Drugie to zobacz czy Ma ważne Oc i przegląd . Strona mechaniczna, sprawdź czy nie ma nigdzie rdzy,braków. Czy biegi wchodzą, silnik pali bez najmniejszego oporu dowiaduj się o remoncie kiedy był i co było wymienione.Rachunki jak ma Sprzedający też niech pokaże. Hamulce,światła,sprzęgło. I chyba tyle,myślę że pomogłem ale niech się inni wypowiedzą. RE: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - Wojtek3362 - 18-08-2014 09:55:39 Na simsonie bez problemu się nauczysz. Szkoda kasy na ogara dołóż trochę i masz od razu simka. RE: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - PawełBike - 18-08-2014 11:52:03 1. Lepiej się czyta jak jest normalna czcionka 2. Zły dział. 3. Jeżeli nie posiadasz uprawnień i jeździsz tylko po osiedlu, a masz zajawkę do naprawy np bez problemu rozbierzesz i złożysz rower tak by działał alegancko to możesz Simsona. Podstawą jest opanować sprzęgło, nauczyć się ruchów na nim i przeciwskrętu. Ogar też niczego sobie, sam osobiście na nim zaczynałem i wrażenia w tamtych czasach były większe niż na jakiej kolwiek 250 obecnie ![]() RE: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - Simsonowy ogar xD - 18-08-2014 12:59:09 Chce kupić simsona i rometa ![]() ![]() RE: Potrzebuję porad przed zakupem ogarka xD - simi81 - 18-08-2014 13:11:50 Najlepszy romet , tak jak chyba większośc uwaza, jest ogar 200 |