piaskowanie/malowanie proszkowe LEGNICA - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Usługi (/forumdisplay.php?fid=202) +--- Wątek: piaskowanie/malowanie proszkowe LEGNICA (/showthread.php?tid=52476) |
piaskowanie/malowanie proszkowe LEGNICA - kobsnay - 17-08-2021 16:22:29 Witam serdecznie. Nie wiem, czy to dobra "lokalizacja" na takie pytanie, ale lepszej nie udało mi się znaleźć :-) Rozebrałem mojego 205 na części pierwsze i chcę do wypiaskować i pomalować proszkowo. Moje pytanie: czy ktoś może zna fachowca od takich czynności w Legnicy, bądź w okolicach. Dziękuje z góry za informacje. Pozdrawiam RE: piaskowanie/malowanie proszkowe LEGNICA - joozek - 17-08-2021 21:58:06 Cześć, witam z za miedzy. W Legnicy lakiernia proszkowa jest za salonem Peugeota, wylot na Rzeszotary, Lubin. Usluga kompleksowa, piaskowanie i malowanie na podkladzie, do tego klar lub bez. Jednak polecam bardziej Wrocław, u Krzyśka z Ziembic. RE: piaskowanie/malowanie proszkowe LEGNICA - kobsnay - 18-08-2021 13:32:26 Dzięki za informację. Byłem tam na Poznańskiej (za Peugeot-em), ale gość jest zarobiony i przez najbliższy miesiąc nie da rady :-( A mi się już pali :-) Pozdrawiam |