Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Zlot Sieradz
|
Autor |
Wiadomość |
nero365
Nowy
Liczba postów: 14
Imię: Norbert
Pojazd: Romet Chart
|
Zlot Sieradz
Zlot fanów WSK, Romet, MZ, Jawa, Simson itp.
Panowie moja propozycja jest taka: w sobotę spotykamy się u mnie (prawie Sieradz), wsiadamy na maszyny i robimy jakąś rundkę np dookoła Jeziorska, wracamy do mnie, motorki zamykamy w garażu, rozkładamy namioty, rozpalamy ognisko i grilla, otwieramy piwa i spędzamy milo czas . W niedziele posiedzimy do wieczora i się porozjeżdżamy w swoje strony... Jak ktoś nie może jechać motorem niech jedzie autem, jak nie może autem niech się z kimś dogada . Im więcej osób tym lepiej . Myślę ze lepiej spotkać się u kogoś z nas niż brać camping i lepiej na 2 dni szczególnie dla tych co dojeżdżają z daleka no i dla tych co lubią piwko .
Zlot w weekend 28-29 Lipca 2012. Wstępnie proponuję godzinę 13. Ale gdyby coś na trasie wypadło to poczekamy za innymi dojechać można w każdym momencie. Miejsce Sieradz ul. Wolska 54.
Kontakt PW lub gg 8882144, 11546491.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2012 18:49:19 przez nero365.)
|
|
15-07-2012 18:47:43 |
|
|
fanfso
Nie kupuj Skutera .
Liczba postów: 913
Imię: Robert .
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Zlot Sieradz
@ Rafał : Dwusetką Ale przed wyjazdem muszę przepustnicę i pierścienie wymienić Bo mi te 10 litrów nie wystarczy
A Simon i bykuu nie jadą Rafał ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2012 21:59:17 przez fanfso.)
|
|
16-07-2012 21:49:32 |
|
|
bykuu
Technik
Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Zlot Sieradz
pomysł ciekawy.
z chęcią bym przyjechał, lecz niestety mam swojego simka w małej rozbiórce..
właściwie to muszę coś z zapłonem zrobić i z platynkami.. więc w dwa tyg. spokojnie powinienem się uwinąć.. ale trasa daleka, nie wiem jak simek się zachowa na takiej trasie bo tutaj jak jeżdżę to się czasem coś popsuje, a co dopiero na taką dalszą podróż.. chociaż właściwie psuł się bo nie zrobiłem raz a porządnie, teraz bym się postarał wszystko dociągnąć do końca tak jak ma być i pojeździć 'trochę' żeby zobaczyć czy daje radę.
właściwie to dostałem wczoraj zakaz na jakiekolwiek imprezy we wakacje.. ale to chwilowy prześwit u mamy.
przejdzie jej pewnie za góra tydzień.
więc jakbym simka zrobił to byłbym gotów na taki zlocik.
jedynie zostaje sprawa czy rodzice mi pozwolą na taki dwudniowy wyjazd z dala od domu.
a czemu to chyba można się domyślić.. ; p
także ja nie mówię że będę na 100%, ale jak zrobię simka to pogadam z rodzicami i zobaczymy. : )
co do Simona to coś mi wspominał o tym zlocie właśnie i mówił że byłby chętny.. ale niech sam się wypowie, ja tylko mówię to co mi powiedział.
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
16-07-2012 22:58:16 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|