Nie tylko Romety
|
Autor |
Wiadomość |
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Nie tylko Romety
Dobra ja tak krótko ale też napisze, co tam
Ja się interesuje ciężarówkami Chciałbym być kierowcą fajnego składu.
Oprócz tego mam dużo gier i również się nimi interesuje.
Ze sportów to lubię pograć nogę lub siatkówkę
|
|
14-06-2012 20:07:13 |
|
|
KoRn
Uczeń
Liczba postów: 244
Imię: Kuba
Pojazd: Inny
|
Pora na mnie. Kiedyś uprawiałem trójbój - bieganie, pływanie, strzelanie. Teraz uprawiam tylko i wyłącznie WOPR i pracuje jako ratownik na okolicznym zalewie. Od czasu do czasu chodzę na siłownie. Główne moje zainteresowania to motoryzacja - szczególnie motocykle, polityka, życie w kraju i poza krajem, dziewczyny i oczywiście cycuszki Interesują mnie sporty wodne, żaglówki, motorówki, czasami jade z ojcem i wujkiem na ryby i jak to na wsi bywa, remontuje pobliskie motocykle, dla mnie jest to przyjemność popatrzeć potem jak coś, co naprawiliśmy jeździ na drogach przez cały czas.
|
|
14-06-2012 20:20:30 |
|
|
xteam13
Nowy
Liczba postów: 64
Imię: Karol
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
14-06-2012 20:37:38 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
|
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
|
|
14-06-2012 20:48:17 |
|
|
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Ja zaczynałem od piłki ręcznej w liceum gdzie grałem w reprezentacji w krajówce, potem na studiach w AZSie też troche w ręczną. Oprócz tego piłke nożną w Zalewie Batorowo, najpierw jako środkowy rozgrywający, a potem jako snajper. nawet gdzieś tam kiedyś strzeliłem dużo bramek. Niestety piłka nożna w polsce każdy wie jak wygląda i miałem wypadek, grając na kartoflisku przerobionym na boisko na jakims wypizdowiu wpadłem stopą w dziurę i zerwałem ahillesa. :/ zemdlałem z bólu i obudziłem się w szpitalu.
Stwierdziłem, że PN to zbyt kontuzyjny sport i to rzuciłem ( teraz pogrywam rekreacyjnie). Przerzuciłem sie na sztuki walki i ćwicze już 8 lat. zacząłem od Capoeiry, potem doszło BJJ, judo. Po drodze kilka szkoleń z systemów typu Combat, czy Krav Maga. Teraz wróciłem z amatorskiego turnieju bokserskiego z lubuskiego na którym udało sie dobić do 4tego miejsca bez przygotowania.
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2012 21:02:45 przez Semmao.)
|
|
14-06-2012 21:02:00 |
|
|
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
|
(14-06-2012 21:04:29)nie_mientki napisał(a): Tych gokartów to Ci po prostu zazdroszczę. Jak wyjdę z finansowego dołka to obiecałem mojej Pani że pójdziemy sobie pośmigać. Drogie, ale nie wątpię że warto. Ogólnie z braku torów w Polsce(i w związku z tym track days) ludzie na drogach są strasznie znerwicowani, nie wspominając o kulturze jazdy(wyścigowej i cywilnej). A szkoda.
Tory sa, nie w kazdym mieście ale są, u nas w Bydgoszczy Nowy budują, W toruniu jakis koleś prywatnie wybudował ale spełnia normy dla kartingu to i zawody są w Toruniu.
Takie "kosiarki" czyli te do wynajęcia na np 15min to co innaego, one maja zamuła i 15km ten mój ma wyrwanie kosmiczne i dotego 34km na odcinku 200m mialem prędkość 110km/h
TORNADO dałem się przejechać ze starym silnikiem który miał 26km i według niego tamten miał wyrwanie a co dopiero ten
A co do ceny to jest masakrycznie drogo, mistrzostwa polski to jest wyjazd na 4dni to jest koszt ok. 5000zł, nowy komplet opon do tego 800zł, i paliwo :/
ale tata powiedział że jak mam jakąś pasje to on będzie w nią inwestował to nie narzekam
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2012 21:31:17 przez Taśma.)
|
|
14-06-2012 21:29:11 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|