Ansset
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 12
Imię: Ansset
Pojazd: Inny
|
Szajbus
Dzien dobry..
Mam nadzieje, iz nie popelnilem zadnego faux pas, witajac sie z tak szanownym gremium tutaj, niestety jednak nie bylem w stanie znalezc zadnego, bardziej adekwatnego, subforum, aby to uczynic.
Tytulem wstepu - motoryzacyjny szajbus, fetyszysta w opinii niejednego znajomego, motocyklista, fizyk, informatyk, techniczny inspektor lotniczy z wisielczym poczuciem humoru, bogata historia wypadkowa, magnes dla pechowych zdarzen, nie do konca spelniony maz, jeszcze nie w pelni spelniony [tylko pierworodny na stanie] tatusiek. Bezwypadkowy w puszce. Nalot z grubsza oscylujacy w granicach melona na dwukołowcach, niestety, wypadkowy - zaden z mojej winy.
Mam kilka projektów podrozniczo - antropologicznych w roznych fazach zaawansowania. Projektow obejmujacych uzycie <50ccm
Podziekowal za uwage.
Garaz:
' 87 Oryginalny od A do Z, a nawet Ż, Ogar 200, przy ktorego bylem kupnie (DH "Rolnik" w Ostrzeszowie), uzytkowany odrobine (450km nalotu) przez Akademie Rolnicza w Poznaniu, zapomniany, stojacy w piwnicy przez poltorej dekady, odkupiony po cenie zlomu, obecnie z przebiegiem circa 780km, pod kocykiem, w cieplym garazu stojacy od 2008, zakonserwowany i zadbany, niedotarty nawet. Skarb rodzinny ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
'72 Jawa 50 (chyba Mustang z poczatku produkcji). Odkupiony od szanownego rodziciela. Przebieg - nascie tysiecy. Sprecyzuje, jak tylko do PL sie dostane.
Moja historia dwukołowa: Romet Diadem, Romet Wigry 3, Romet Pony, Suzuki GS500E, Suzuki Intruder 800, Suzuki GSF600, Honda CBR 900RR, Honda CBR 1100XX + mała przygoda z Honda VFR800
Moja Historia czterokołowa: Trabant 601 (nauka jazdy we wlasnym zakresie, od 11 roku zycia, kiedy rodziciele udawali sie do kosciola ![Wink Wink](images/smilies/wink.gif) ), Fiat 126P, Fiat Cinquecento 700 (pierwszy wlasny), Ford Orion 1.6 (Ghia!), Opel Vectra A 1.8, Mazda 626 Cronos 2.0 (policyjna z Trzeciej Rzeszy), Opel Omega 2.0 8V (1,4 mln przebiegu, 800k na LPG, jezdzi do dzis!), Pontiac Firebird gen 3.(86r, 350ci = 5.7 L), BMW 750i (e32, 91r, na sprzedaz), Honda Civic 1.4 iS, Honda Accord 2.0+gazociag, obecnie Toyota Yaris (na codzien) + Mazda MPV (od swieta).
|
|
27-06-2020 19:31:14 |
|
1 osoba postawiła piwo Ansset za ten post:1 osoba postawiła piwo Ansset za ten post.
Motorowerzystka (06-27-2020)
|
Ansset
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 12
Imię: Ansset
Pojazd: Inny
|
RE: Szajbus
Dziekuje, pani i panowie
Jesli tylko bedzie mozliwosc, to postaram sie wkleic zdjecia, ktore posiadam, jednak gros historii dwu- i czterokółkowej poszlo w diably, gdy padl mi dysk. Probowalem przekopac archiwum online (imageshack - pozostaly mi tylko nazwy, daty i wielkosc plikow z prawie 16tys zdjec zaladowanych, Google Drive - tylko sam pies sie pozostal i archiwum rodzinne). Cos tam poznajdywalem, to sie wlepi, jak namierze odpowiedni dzial do tegoz ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
No i jeszcze musze poznac polityke dotyczaca wklejek roznych typow, obowiazujaca na tym forum
|
|
28-06-2020 14:15:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|