na prośbę sąsiada Pana Adama wystawiam ogłoszenie sprzedaży Komara, posiada go On od dłuższego czasu nie wiem co to za model, rocznik lata 70-te, silnik s38 bez pedałów, Komar jest kompletny jednak nie był odpalany od dłuższego czasu, cena jaką chciałby uzyskać to 1 800 zł, niestety nie wiem czy ma dokumenty podaje telefon do właściciela 691 066 523.
Pozdrawiam Rafał
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2020 18:03:52 przez Dawdzio.)
Pozwolę sobie to napisać, ale ... zmień ten tytuł wątku, bo to nie jest żaden oryginalny stan
Co do modelu - Jest to komar 2350 prawdopodobnie z końca 1973 lub początku 1974 r
Na temat ceny się nie wypowiem ...
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
Dziękuję za uwagi, niestety moja wiedza na temat Komarów nie jest tak szeroka tak więc na sprzedaż Komar 2350 z 1973/74 roku
co do oryginalności właściciel to starszy człowiek ma tego Komara bardzo długo jeśli nie od nowości, twierdzi, iż nic w nim nie przerabiał stąd mój tytuł
Cena jest wypadkową ceny sprzedawcy i kupującego, jeśli ktoś będzie chciał go zakupić na pewno się dogada, tym bardziej, iż właściciel nie ma wiedzy i chyba chęci by go remontować.
Właściciel prosił mnie o ogłoszenie co uczynilem nie znam historii pojazdu od nowości i nie mam pewności czy go ma od nowości oczywiście widać co jest nieoryginalne także prosiłbym o nie komentowanie jego stanu oryginalności w razie zainteresowania kontakt telefoniczny jest podany
Myślę, że już wszystko zostało powiedziane, numer kontaktowy jest, więc wystarczy offtopu. Kolejne zbędne komentarze zostaną nagrodzone.
Zmieniłem tytuł, żeby nie wprowadzał w błąd.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
24-05-2020 18:06:13
1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post:1 osoba postawiła piwo Dawdzio za ten post. joozek (05-24-2020)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.