Odrestaurator
Majster
Liczba postów: 3,256
Imię: Szymon
Pojazd: Inny
|
RE: WSK 125
Kraski nawet nie szukaj, to jest unikat, tak w sumie to nie widziałem nigdy na żywo żadnego egzemplarza kraski, tylko w internecie jakieś kilka zdjęć kto wie czy prawdziwych i tyle. Tego po prostu nie ma, ewentualnie jakieś kilka egzemplarzy, na pewno nie na sprzedaż, taki model-widmo.
Simson taki mały nie jest, dla jednego by wystarczył, ew dwóch młodych tak jak ja jeździłem ale na dwie dorosłe osoby jest trochę mały.
Co do innych modeli to rozejrzyj się za MZ, były wersje TS 125 (nawet tanio idzie kupić)
starsze ES 125 i najnowsze ETZ 125. Wszystkie mają kierunkowskazy.
Mińsk 125 z tego co kojarzę też ma oryginalnie kierunkowskazy.
Z demoludów z kierunkowskazami to chyba tyle. Nie wiem jak tam Jawa/CZ ale nie kojarzę żadnej 125 z kierunkami z tych marek.
No i jeszcze opcja założenia kierunkowskazów do wsk pozostaje, jak kupisz i założysz jakieś starsze to nawet ładnie to wygląda. Przy okazji CDI 12v z dobrym ładowaniem i będzie lux. To żadna nieodwracalna przeróbka, zawsze do oryginału idzie wrócić, to nic trudnego. Nie takie rzeczy ludzie z wsk teraz robią... na crossy przerabiają... w tym ja
Mój Simson
YT: POLMOZBYT
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2019 19:13:40 przez Odrestaurator.)
|
|
12-11-2019 19:10:03 |
|
|
Kosa78
Uczeń
Liczba postów: 160
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
|
12-11-2019 21:05:48 |
|
1 osoba postawiła piwo Kosa78 za ten post:1 osoba postawiła piwo Kosa78 za ten post.
joozek (11-12-2019)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|