Bestialskie bicie psów - dyskusja
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
Bestialskie bicie psów - dyskusja
Cześć, wiem że to nie tematyka forum, ale to już jest przesada, ludzie to najbrutalniejsze istoty na świecie. Co K***a mieć trzeba w tych Pie******ych łbach żeby takie coś zrobić, dokładnie chodzi o to że od nie dawna krąży po internecie że Jakiś zj***ny ch*j ciągnie ciągnikiem biednego pieska. Dziś widzę na Youtube że Youtuber o nazwie DeeJayPallaside taki materiał (LINK BĘDZIE NIŻEJ), w materiale jak widać ten Youtuber opowiada o naprawdę brutalnie pobitym piesku. Pies został pobity, tzw'zjarany' i podpalony przez grupę zj***nych c***li którzy mieli od15 do 16 lat. Jak widać na zamieszczonym materiale że oprawcy tego biednego kundelka dostali (jak dla mnie i tego Youtubera) naprawdę mały wyrok za ten czyn. Ja rozumiem można wkurzyć się na psa jak ucieknie czy coś, ale tak to (znaczy ja tak rozumiem) się je kocha. Sam mam 2 kundelki (jeden duży, lat ma ok.9, wabi się Reksio i jedna ma, lat ok.3, wabi się sabina) ten reksio czasem ucieknie, i nie ma go różnie, ale tak to przychodzi sam, a sabinka nie ucieka (widocznie nie nauczyła się i dobrze). Czasem się na tego dużego się wkurzam bo ucieka, ale tak to go kocham, a tą małą też czasem się wkurzę ale ją też kocham, kocham je bo to są moje piesełki. Ale tamte k***y co zrobiły tym pieską takie coś to by trzeba im to samo zrobić, żeby poczuli to co te bogu ducha winne zwierzęta. Przepraszam za to że w tym poście umieściłem tyle tych przekleństw, ale inaczej się nie dało.
LINK DO TYCH ZAS***ÓW (15/16lat): https://www.youtube.com/watch?v=Lp2qnxvB...e=youtu.be
LINK DO TEGO CH*JA Z CIĄGNIKA: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,n...38237.html
Notatka od , 22-08-2017 14:39:54
Zmieniłem nazwę tematu na taką, która wyjaśnia o czym jest post.
|
|
|
22-08-2017 12:35:24 |
|
|
Krystian Colo
Romeciarz na zawsze
Liczba postów: 832
Imię: Krystian
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Wiem że to nie tematyka forum, ale...
Ja nie mogę nie mogę o czymś takim czytać ani słuchać...
Jak sobie pomyślę że coś takiego by się mojej misi mogło stać to po prostu, no nie umiem sobie wyobrazić tego, to jest po prostu bestialstwo !!!
Notatka od , 22-08-2017 14:36:54
Ale bez wulgaryzmów proszę, a jak już to niech będą użyte z gwiazdkami.
|
Moje Romeciki
- Romet 50 T-1 80'
- Romet Wigry 3 88'
- Romet Reksio 85'
- Romet Turing Luxus 77'
- Pocket Bike 49 ccm
|
|
22-08-2017 14:32:33 |
|
|