Hej jestem tu nowy :) Witam wszystkich
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Hej jestem tu nowy :) Witam wszystkich
No niestety, ja już coś mam na tym punkcie. Za to, skoro już tak rozmawiamy, muszę ci przyznać, że jesteś jedną z niewielu osób, które od pierwszego razu piszą dobrze moją ksywę, zwykle wszystkim wciska się do niej drugie "i".
Co do świateł to nie mam pojęcia, zostawiłem problem dla tych bardziej doświadczonych w tym temacie, ale widzę, że nikt się nie kwapi do pomocy (dlatego wciąż namawiam cię do założenia tematu o Ogarze, do powitalni nie każdy zagląda, bo rzadko kiedy można przeczytać tu coś innego niż bezmyślnie rzucane "siemy").
Zbyt duży prąd, jak na mój łeb, nie powodowałby nadmiernego zużycia żarówek, raczej normalne (dłuższe życie żarówek w Romecie powoduje to, że zwykle nie świecą z pełną mocą). To raczej zbyt wysokie napięcie jest przyczyną palenia się żarówek. Tyle, że w tym przypadku musi być ono dużo za duże. Próbowałeś może je mierzyć? Sprawdź jakie jest na wolnych obrotach bez świateł i ze światłami (z tego co piszesz to wtedy nie powinny się spalić), i pokombinujemy dalej, może coś się uda wymyślić
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2017 01:39:12 przez Dawdzio.)
|
|
19-06-2017 01:38:02 |
|
|
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Hej jestem tu nowy :) Witam wszystkich
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
20-06-2017 10:11:32 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|