Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Komar] Środki do czyszczenia całego komara ( piaskowanie lub chemia )
|
Autor |
Wiadomość |
ApriliaMxByLaxa
Komar232ByLaxa
Liczba postów: 114
Imię: Dariusz
Pojazd: Romet Komar
|
Środki do czyszczenia całego komara ( piaskowanie lub chemia )
Siema.
Posiadam komara takiego jak na zdjęciu z papierem Kupiłem za 65zł i jutro jade pytać o możliwosc rejestracji. Jeżeli się uda itp to biorę sie za konkretny remont ... ALE:
- całego go wypiaskować czy raczej nie bo porobią się wżery/dziurki ? (gościu mi tak pisał)
- podobno jest jakiś płyn/chemia która usuwa cały lakier/rdze do gołej blachy - to prawda ?
Co doradzicie aby zrobić konkretny pojazd a nic nie spieprzyć aby miało to wygląd ?
|
|
11-01-2016 21:46:19 |
|
|
tipowg
Uczeń
Liczba postów: 270
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
RE: Środki do czyszczenia całego komara ( piaskowanie lub chemia )
Piaskowanie rewelacyjnie zedrze ci caly lakier do czystej blachy. Jesli piaskaz z rozumem to nie walnie cisnienia ile fabryka dala. Sam nie raz sie przekonalem ze pod wmiare ladnym lakierem cuda mozna znalesc.
tapatalk
(11-01-2016 22:03:59)tipowg napisał(a): Piaskowanie rewelacyjnie zedrze ci caly lakier do czystej blachy. Jesli piaskaz z rozumem to nie walnie cisnienia ile fabryka dala. Sam nie raz sie przekonalem ze pod wmiare ladnym lakierem cuda mozna znalesc.
tapatalk
Jaja sobie robisz ze za 65 zl z kwitami kupiles?
(11-01-2016 21:46:19)ApriliaMxByLaxa napisał(a):
Siema.
Posiadam komara takiego jak na zdjęciu z papierem Kupiłem za 65zł i jutro jade pytać o możliwosc rejestracji. Jeżeli się uda itp to biorę sie za konkretny remont ... ALE:
- całego go wypiaskować czy raczej nie bo porobią się wżery/dziurki ? (gościu mi tak pisał)
- podobno jest jakiś płyn/chemia która usuwa cały lakier/rdze do gołej blachy - to prawda ?
Co doradzicie aby zrobić konkretny pojazd a nic nie spieprzyć aby miało to wygląd ?
tapatalk
KOMAR 2350 - 1976r - z papierami
Romet 50T1(50TS) - 1979r- z papierami od 1 właściciela
Riga 13 - 1982 - rower z silnikiem
Mz ES150 - 1963 - brak papiera tylko umowa
Mz ES250 - 1971 - z papierami
WSK125 - 1983 - z papierami i rachunkiem zakupu z GS-u
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2016 22:05:06 przez tipowg.)
|
|
11-01-2016 22:03:59 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|