WAKACJE 2015 - łączmy siły!
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,357
Imię: Artur
Pojazd: Inny
|
WAKACJE 2015 - łączmy siły!
Powoli już zastanawiam się nad jakimś wakacyjnym wyjazdem w lipcu... (Czym jadę - nie mam pojęcia, ale na pewno będzie miało dwa koła!)
Wiadomo - zawsze przyjemniej się jedzie, kiedy ma się jakieś "forumowe zaplecze noclegowe". Dlatego wpadłem na pewnien pomysł.
Wiele osób robi w wakacje wyjazdy Rometami (a czasem i czymś większym), bliższe lub dalsze. Fajnie by było skumulować wszystkie plany w jeden wątek i opracować system samopomocy kwaterunkowej i technicznej: spisać, kto co może zaoferować i co chciałby otrzymać, dopasować terminy i w taki prosty sposób ułatwić sobie podróżowanie.
Każdy chętny by wpisał, czy może np. zaoferować nocleg, warsztat, wspólne zwiedzanie okolicy czy cokolwiek chce. Za darmo lub ew. odpłatnie. No i skąd jest!
Każdy chętny by też wpisał, gdzie i w jakim czasie wyjeżdża, oraz czego poszukuje.
Pytanie - co Wy na to? Znajdzie się ktokolwiek chętny na takie układy?
|
|
14-06-2015 20:12:27 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: WAKACJE 2015 - łączmy siły!
(14-06-2015 20:12:27)Artur napisał(a): Każdy chętny by wpisał, czy może np. zaoferować nocleg, warsztat, wspólne zwiedzanie okolicy czy cokolwiek chce. Za darmo lub ew. odpłatnie. No i skąd jest!
Puławy i okolice. Zasadniczo wszystko z powyższych jestem w stanie zaoferować.
Z czasem może być różnie-gorący okres przedślubny. Jak coś-PW.
|
|
22-06-2015 18:50:18 |
|
|
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,357
Imię: Artur
Pojazd: Inny
|
RE: WAKACJE 2015 - łączmy siły!