Uchwyt do nagrywania na kierownicę
|
Autor |
Wiadomość |
DominiX
Zapalony mechanik :D
Liczba postów: 1,840
Imię: Dominik
Pojazd: Inny
|
Uchwyt do nagrywania na kierownicę
Siemka ! W czoraj zrobiłem uchwyt na kierownic ę z jakiegoś pude łka, kt óre mia ło wymiany idealne jak m ój telefon . W pude łku nie chwia ł si ę i w ogóle pude łko przymocowa łem do r ączki hamulca od starego roweru, a pude łko przerobilem tak , żeby telefon nie lata ł w przod i w ty ł, oraz żeby nie wylecia ł. Najpierw zamontowa łem na rowerze , tam zdawa ło spraw ę i nie by ło wstrz ąsów, ale na ogarze nawet na luzie, gdy by ł zapalony te ż trz ęs ło, a podczas jazdy masakra. Macie jakiś pomys ł, jak zrobi ć dobry uchwyt, kt óry nie b ędzie si ę trz ąs ł? Bo nie chce mi si ę za ka żdym razem trzyma ć telefonu
EDIT: Uchwyt nie musi by ć na kierownic ę.
Notatka od Semmao, 04-07-2014 12:35:05
Co to ma być!? TRAGEDIA! To, że są wakacje nie znaczy, że możesz zapomnieć język polski! 10 puntów za to coś... Mój 17 miesięczny syn pisze lepiej!
Jeszcze jeden taki post i masz bana na wakacje, żebyś miał czas zajrzeć do słownika! Brak totalnej interpunkcji, nie wiadomo co to za zdania, brak polskich znaków i logiki wypowiedzi. Nie będę tutaj tolerował językowej kloaki! Nie przyjmuję żadnych wymówek typu 'piszę z telefonu', 'mam dysleksję', albo 'komputer z niemiecką klawiaturą' !! Na telefonie też są polskie znaki, masz dysleksje to sobie zainstaluj google chrome - PODKREŚLA BŁĘDY, masz niemiecką klawiaturę, to do cholery użyj wirtualnej z polskimi znakami!
KONIEC TOLERANCJI DLA BŁAZNÓW !
|
Jest:
Gb Street 09r.
Były:
Romet Komar 2351 Xr.
Romet Ogar 205 89r.
Kingway Łoś 08r.
Ogar 200 86r.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2014 12:30:45 przez Semmao.)
|
|
04-07-2014 11:54:23 |
|
|
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
04-07-2014 12:01:25 |
|
1 osoba postawiła piwo Bartek za ten post:1 osoba postawiła piwo Bartek za ten post.
Semmao (07-04-2014)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|