Sieci komórkowe. Porównanie.
|
Autor |
Wiadomość |
Gruchu
Uczeń

Liczba postów: 241
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Komar
|
Sieci komórkowe. Porównanie.
Witam,
wiadomo każdy swoje chwali i dla każdego jego sieć jest najlepsza. Ale zapytam. Jaka według Was jest najlepsza sieć komórkowa na naszym rynku?
Wiele lat byłem w dawnej Idei Pop, późniejszej Orange. Było mi tam dobrze, pakiety smsy 6zł za 600smsów. Jednak, gdy możliwe stało się przenoszenie numerów również prepaid sytuacja zaczęła się komplikować. Dużo znajomych zmieniło operatora.
Jakiś czas temu przeniosłem numer do Heyah. Tu jest mi dobrze  smsy do wszystkich sieci w pakietach  i tanie rozmowy wewnątrz sieci  Oraz 2gr za 100kb internetu
Kupiłem również starter PLAY Fresh, kolega mnie zbałamucił, że w sieci jest za darmo. Jak się okazało nie do końca! Po doładowaniu dostaje się darmowe smsy i minuty i to wszystko. W playu wytrzymałem 5h:/
Jakie są wasze doświadczenia?
|
|
04-11-2011 22:44:31 |
|
|
MrF4k
Daaaawwccaa

Liczba postów: 5,136
Imię: Karol
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Sieci komórkowe. Porównanie.
Ja jestem od samego początku w mixplusie kupe lat  aż sie karta zdarła  jest kilka fajnych kodów na darmowe esy i minuty jak kto woli choć ja chyba teraz wezme abonament
a co do play to mój kumpel miał i jak chciał gdzieś zadzwonić to na szope wchodził tylko tam był zasięg
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2011 23:29:14 przez MrF4k.)
|
|
04-11-2011 23:27:52 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Sieci komórkowe. Porównanie.
Ja powiem tak
Za czasów Ery - to były czasy!
Niestety dobre nie może wiecznie trwać. T-Mobile to banda złodziei, i bardzo żałuję że muszę siedzieć w umowie jeszcze prawie dwa lata...
GaduAIR - NAJLEPSZA sieć jaka kiedykolwiek dostępna była w Polsce! Niestety na dobre im to nie wyszło, i dwa miesiące temu zakończyli działalność, na prawdę szkoda.
Teraz mam Play, który przejął pałeczkę zajebistości od GaduAIR że tak powiem  Rozmawiam, i nie martwię się o koszty (a rozmawiam na prawdę bardzo często i długo), dlatego jak najbardziej polecam!
Heyah - Miałem, w sumie nadal mam z tym styczność, i powiem źle nie jest, ale to że heyah podlega pod szwabskiego operatora, na dobre nie wychodzi.
- Volvo V70 II
- Honda Transalp 600V
- Romet Kadet 110 Automatic
- Romet Komar
- Romet Ogar 200
- Opel Astra G
*** ...i wtedy rzekł - Nie da się. ~ Tomasso94 ***
|
|
05-11-2011 00:17:25 |
|
|