Mini remont Ogara 205
|
Autor |
Wiadomość |
godzix
Praktykant
Liczba postów: 398
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Mini remont Ogara 205
Dzisiejsze nowe nabytki:
Czyli:
-tarcze sprzęgła
-kulka i sprężynka do automatu biegów
-gumy do amortyzatorów
-uszczelki do amortyzatorów
-uszczelki do pokrywy itp. (niewiem czy to bd. dobre)
-filtr paliwa
-wężyk do paliwa
-linka gazu
|
|
30-12-2013 16:44:28 |
|
1 osoba postawiła piwo godzix za ten post:1 osoba postawiła piwo godzix za ten post.
Grzechu94 (02-26-2014)
|
romecik1998
To jest ktoś!!!
Liczba postów: 969
Imię: Damian
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
30-12-2013 16:55:16 |
|
|
godzix
Praktykant
|
Witam, dzisiaj wyjąłem ogara po ostatnim z piwnicy, trochę się namęczyłem - duże schody , ale nie do tego, odpaliłem go, odpalił za 2kopnięciem, chodził sobie 10min, a potem tak ładnie się wkrecał na obroty, że hoho . Według mnie lepiej chodził niż w zimową wiosnę, pół miesiąca temu. Nakręciłem filmik: dodam link za kilka godzin, oraz tarczę sprzęgła się rozkleiły, ponieważ jak jeszcze chodził z minute, jak wciskałem sprzęgło syczało, ale jak chodził już te 10min, wyłączyłem go, i próbowałem odpalić na pych, i już luźno idzie na biegu i sprzęgle, a nie jakby bez sprzęgła . Za tydzien bd. miał nowy automat do biegów.
|
|
29-01-2014 16:16:51 |
|
|
godzix
Praktykant
|
Następny uptade: Zakupiłem nowy automat zmiany biegów, produkcji polskiej , linke do licznika, ponieważ jak mnie złapie policja, żeby było, że licznik sprawny , i nowe klamki hamulca i sprzęgła, bo miałem dwie różne. Jutro z tatą zamierzam zmienić ten automat, ustawić zapłon bo na 100% teraz jest opóźniony, i ewentualnie zobaczyć pierścienie. A jakbyście mogli to podajcie ile ma być tych mm, na zapłonie i tych platynkach czy jak im tam. Z góry dzięki, i za niedługo następne uptade np. nowa opona,
|
|
21-02-2014 23:22:38 |
|
|
MIREK.M2
Technik
Liczba postów: 896
Imię: Mirek
Pojazd: Romet Pony
|
|