Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Collection - Laser by wnusiu94
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
Romet Collection - Laser by wnusiu94
Witam ponownie.
Czas na prezentację kolejnego roweru z mojej stajni. Kogoś to w ogóle dziwi? Ktoś to w ogóle czyta? Mam nadzieję, że tak. To będzie chyba najgłupsza historia zdobycia roweru w moim całym życiu. Można powiedzieć, że byłem we właściwym miejscu o właściwym czasie. Otóż - jak co tydzień wybrałem się w odwiedziny do rodzinki na drugi koniec miasta. W pewnym momencie zaszła potrzeba udania się do bankomatu. W związku z czym wyszedłem i poszedłem "lekko" okrężną drogą zahaczając o podwórko w którym nigdy nie byłem. W oczy rzucił mi się - uwaga - śmietnik, obok którego leżała sterta wersalek. Przechodząc obok w oczy rzuciło mi się wystające koło. Dookoła żywej duszy, odkopałem rower i po prostu zabrałem ze sobą.
Czysty, tak bardzo czysty.
Na początku myślałem, że to jakiś zwykły góral marki góral. Wracając w oczy rzuciła mi się nóżka ze składaka, więc postanowiłem obejrzeć go dokładnie. Oto co znajduje się na główce ramy.
BORZE PRZECIEŻ TO ROMET.
Powiem Wam szczerze, że na rometowskiego górala czaiłem się od dłuższego czasu, a tu taka okazja się trafiła.  Podejrzewam, że wystarczy napompować kółka i będzie znów robił robotę.
Zupełnie nie pasuje do tego forum, taki biały kruk. 
Jak się Wam podoba?
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2013 21:31:21 przez wnusiu94.)
|
|
07-12-2013 21:30:14 |
|
|
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
07-12-2013 23:10:26 |
|
|
Wojski
Nie wiem co tu napisać

Liczba postów: 437
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Romet Collection - Laser by wnusiu94
Romet Wigry 3 84'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 82'
Romet Wigry 3 85'
Romet Universal 81' (Wigry 5)
Romet GIL 81 Romet Wigry 3 84' Romet Wigry 3 89' Romet Universal-Flaming 98'(?)
|
|
08-12-2013 18:51:50 |
|
1 osoba postawiła piwo Wojski za ten post:1 osoba postawiła piwo Wojski za ten post.
Sołtys (12-09-2013)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|