Ankieta: Który telefon byś wybrał? Ankieta jest zamknięta. |
ixperia J |
   |
5 |
29.41% |
ixperia m |
   |
3 |
17.65% |
żaden z nich |
   |
9 |
52.94% |
Telefon do wyboru
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Telefon do wyboru
Miałem styczność z Jotką. Fakt czasami się przycina ale hmm jest to dość fajny telefon. Baterię ma dobrą przy częstym pisaniu smsów (czyt. cały czas) bateria trzyma około 2 dni. Fakt jest to telefon niższej klasy ale jak za tą cenę to jest aż za dobry  (nową Jotkę możesz mieć za 650 zł więc szkoda się pchać w zobowiązania)
Ja mam LG L7 i mogę troszkę o niej opowiedzieć. Fakt telefon ma wyświetlacz 4.3cala I aparat 5.0mpx z lampą błyskową oraz drugi aparat 0.8mpx. Bateria trzyma mi 1.5 dnia ale cały czas mam włączone gg dość dużo dzwonię i piszę  Pamięć coś 4Gb można ją rozbudować. Telefon dość ciekawy zdj hmm nie są najgorszej jakości. Co mnie w nim denerwuje to nie zbyt dobrze spasowana tylna klapa która podczas użytkowania skrzypi ale to może ma tak mój egzemplarz. Baterię masz w nim 1700 mAh więc wystarcza ale w razie czego można kupić większa (tak jak ja w swoim starym Samsungu zrobiłem  ) Co do gier i innych aplikacji to śmiga fajnie. Wyświetlacz robi wrażenie po przesiadce z innego fona to na prawdę było coś  Hmm co by dodać na wyposażeniu masz kiepskiej jakości słuchawki ładowarkę i usb. Jeśli chcesz mogę Ci powrzucać zdj robione tym fonem oraz filmy. Jak masz pytania to śmiało wal
|
|
17-11-2013 10:34:07 |
|
|
kokosek
Минск 125

Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
|
17-11-2013 15:36:42 |
|
|
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Telefon do wyboru
A jak chcesz tylko do dzwonienia i czasami wifi to nie lepiej wziąść coś np. za 1zł? Możesz wziąść też np. lumię 610, jest to dość dobry telefon, pomimo tylko 250 ramu telefon działa poprawnie, ekran niecałe 4 cale, bateria bardzo przyzwoicie trzyma, baaaardzo płynnie działa, robi świetne zdjęcia. Albo ZTE blade 1, chciałem go kupić, bo wydawał się przyzwoity, ale procesor 600 mhz i mało pamięci wewnętrznej odwiodły mnie od niego na rzecz mini 2.
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
|
|
17-11-2013 17:09:32 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|