Witam prezentuję Wam Moją Wilgę

3 . A było to tak .Wracałem kiedyś moim zacierającym się sraczem Do domu I Zatrzymał mnie pewien Pan .Zapytał czy nie chcę kupić skutera Od słowa do słowa okazało się że jest to skuter w bardzo dobrym stanie .Pokazał mi go ,Odrazu powiedziałem sb Muszę go mieć. Gadałem Dłuższy czas z tatą i negocjowałem sumę którą mi dołoży

. A jak tamten skuter się zatarł Nie było mowy musiałem go kupić . No i Dnia 7.05.2013r ,W godzinach 12-13 kupiłem skuter za 700 zł .Był niemal idealny Bo nie działało światło z przodu .Po powrocie do domu szybkie oględziny Zdjęta blokada z Modułu I W Drogę, Na następny dzień umyłem go pięknie wypastowałem Pojechałem do kolegi . Dałem mu się przejechać i tyle zostało z moich lusterek i plastiku
Byłem Bardzo zdenerwowany Szpilki w cylindrze się ułamały oba lusterka do wymiany , Plastik tak samo .... Kolega pyta ile ci dać? Myślę sb powiem mu 300 a co mi tam

. Po 5 minutach Miałem już w ręku 300 zł . Pojechałem do sklepu po klej do gwintów ,Poxiline . Położyłem skuter na 2 oponach samochodowych wywierciłem dałem nowe szpilki na klej ,Uszczelkę tłumika od komara

( Była w zestawie ) . I Chodził tak jak wcześniej ,Zamówiłem Plastiki i lusterka za równo 150 zł z wysyłką. Przyszła paczka :

Lusterka fabrycznie były mocno ściśnięte ,Tata za mocno pociągnął i ułamał jedno

.Ale nie kazałem mu kupować nowych bo i tak mi się nie podobały założyłem sb od starego skutera jedno .

Takie tam prawie aktualne :

Skuter chodził dobrze zrobiłem z 200 km i urwała mi się linka przy przebiegu 3700 km . Rozebrałem przód bo denerwowało mnie podświetlenie licznika Które Ledwo świeciło

A tam wielkie zdziwienie żarówki 1,7 wat .Kupiłem sb takie

.Chyba 12 zł zapłaciłem ,Jeszcze nie założone .
Któregoś tam dnia byłem sraczem w Castoramie ,A że odpadła mi śrubka od jednego plastiku to kupiłem sb kilka

Całe 5,46 zapłaciłem

No i takie na pamiątkę Bo nigdy tyle już nie będzie

PS. Coś mi stukało pojechałem do mechanika Wymienił mi pasek i dzwon . Zapłaciłem 140 zł Pasek za 80 + 30 dzwon +30 robota ( Kasa którą dostałem za plastiki

) Przy skuterze często coś grzebie więc bd aktuale jak bd czas

Jak ktoś przeczyta te wypociny w całości jest Mistrzem

Pozdrawiam .Komentować !