Nabór moderatorów
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
17-01-2013 01:36:14 |
|
|
Vladimir
И так мы умираем
Liczba postów: 692
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: Nabór moderatorów
Też sobie zamieszczę a co, raz się żyje.
Skończone 17 mam, poprawną polszczyznę też raczej mam, wolny czas też mam. Na Forum jestem od września 2011, w porównaniu do niektórych to jest mało, ale zawsze coś. Postów 500, też nie za dużo, nie za mało, jak w sam raz. Nie wiem czy ludzie mnie lubią, czy nie lubią. Dlaczego ja? Nie wiem, nie potrafię podać przyczyny. Ty zadecydujesz :>
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2013 08:56:17 przez Vladimir.)
|
|
17-01-2013 08:53:52 |
|
|
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
Witam!
Mam 16 lat (7-go marca będzie 17 więc niedługo ) Na forum jestem dość długo, piszę poprawnie. Postów mam ok.800 ale nie nabijam sobie jakimiś pierdołami, coś wiem czy jestem w stanie pomóc to się wypowiadam.
Dlaczego ja ? Na forum dziennie jestem sporo czasu, widzę tematy co moderator może zamknąć, posty w których trzeba coś "skorygować", coś poprawić dlatego też zgłaszam swoją kandydaturę.
|
|
17-01-2013 12:52:33 |
|
|
Przemi998
Komarowiec
Liczba postów: 5,103
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Komar
|
Witam was ten post pisze dla Kolegi Tramwajarza
-- Witam,nazywam sie Daniel i rocznikowo mam 19 lat,na forum jestem już ok 2 lata,liczba postów jest dla mnie nieistotna,Poprawna pisown-staram sie,mozilla mi pomaga,na forum jestem codzienie(tylko w weekedy mnie niema Dlaczego mniałbym być moderatorem?Nie lubie spamu i debilnych postów na forum,chciałbym je wytępić,z forami daje sobie rade,kiedyś sam zakładałem fora,byłem też moderatorem na innym forum(ale to już nie musi być ważne) Chciałbym być rzetelny w tym co robie na forum i pomagać innym z łaski kogoś wklei ktoś?
Moje Maszyny:
komar 2352
Romet Polo
Sprzedane:
Romet 50 t-1
Romet ogar 205
Jawa kaczka
komar 2330
|
|
17-01-2013 15:57:34 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Pojazd: Romet 50-T-1
|
No to się zgłaszam. Choć bardzo mi wygodnie (i przyjemnie )krytykować modów/administrację z pozycji zwykłego usera, może warto spróbować. Nigdy modem nie byłem i zapewniam że zrezygnuję gdy czas mi przestanie pozwalać/nie podołam obowiązkom. Ale jak już będę to zapewniam być ostrym, tępić dyslektyków i gnębić gimbusów. No mercy.
Wiek 23 lata.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
17-01-2013 17:32:32 |
|
3 użytkowników postawiło piwo nie_mientki za ten post:3 użytkowników postawiło piwo nie_mientki za ten post.
Simon (01-17-2013), Taśma (01-17-2013), Winiar 93 (01-17-2013)
|
Feiro
Typ Homemade
Liczba postów: 516
Imię: Martin
Pojazd: Romet Pony
|
Jest szansa, czemu miał bym nie spróbować.
Martin, w połowie tamtego roku stuknęło 17. Co by tu o sobie napisać...
Siedzę w garażu od kilku lat, znam silniczki na wylot(jakimś specjalnym mistrzem nie jestem ale potrafię poradzić sobie z każdą usterką), zawsze pomocny i do usług. Chętnie pomagam, nie jestem typem jakiegoś gbura bez serca...
Posty jakoś specjalnie nie nabijane, zawsze(no może w 99%) sensowne i na temat.
Parę, może paręnaście, osób pewnie mnie kojarzy, jestem na forum od jakiegoś czasu i tak jakoś mi się tutaj spodobało
Dlaczego chciałbym zostać moderatorem? Nie będę tutaj wypisywał standardowych gadek typu 'bo chcę ogarniać bezsensowne posty innych' bo to bez sensu ponieważ są to główne zadania moderatora. Po prostu spodobało mi się tutaj, miła atmosfera itp więc chciałbym się jeszcze bardziej "zadomowić" Nie mogę przysiądz że dziennie na forum będę przesiadywał godzinami niczym zombie przewracając forum w poszukiwaniu błędów do skorygowania, ponieważ nie zawsze jest czas, ale oczywiście zawsze wbijam tutaj z miłą chęcią bo to forum jest poświęcone czemuś co jest moją pasją.
Ref:.
To jest moje miasto. (haha)
Podaj swoje hasło. (haha)
Rozsuńcie się samochody. (haha)
Oddajcie cześć OGAROWI. (haha)
Nastała nowa dynastia. (haha)
Zrodziła się nowa kasta (haha)
ROMET OGAR i basta ! (haha)
Nowy król tego miasta!
|
|
17-01-2013 18:58:03 |
|
|
MichalSR50
Mechanik
Liczba postów: 1,541
Pojazd: Romet Ogar 205
|
To i ja się zgłoszę, a co.
Michał, lat 18. Niedługo stuknie roczek na forum, ale na niektórych mam już duży staż. Zdążyłem się tutaj zadomowić i poznać użytkowników, postów też mam niemało. Wg mnie piszę poprawną polszczyzną, nie jestem chamski i nie wchodzę w konflikty. Takie jest moje mniemanie, każdy ma swoje zdanie o kimś. Jeśli chodzi o czas, to podobnie jak niektórzy kandydaci, nie obiecuję, że będę siedział tutaj jak Dziecko Neo i jopił się w monitor, przeglądając wszystkie wypowiedzi. Mam teraz maturę to wiadomo jak jest, ale codziennie jestem na forum i czytam co nieco. Po maturze czasu będzie zdecydowanie więcej Od razu mówię, że doświadczenia nie mam żadnego, nie byłem nigdzie modem, ale będę się starał. Jak stwierdzę, że nie daję rady, oddam stanowisko komuś lepszemu.
A, zapomniałem o pytaniu... Dlaczego chcę zostać modem? Bo chcę spróbować jak to jest
|
|
17-01-2013 20:25:31 |
|
|
Mikołaj
Dziecko słoneczka :D
Liczba postów: 1,592
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|