Polonez Caro 92r
|
Autor |
Wiadomość |
Mikołaj
Dziecko słoneczka :D
Liczba postów: 1,592
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
28-08-2012 01:03:00 |
|
|
Rometfun20123
Uczeń
Liczba postów: 157
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Polonez Caro 92r
Według mnie tylni napęd jest lepszy od przedniego.
W przednim napędzie zwłaszcza na wsi, szubko się przeguby sypią.
Mój ojciec jeździł Poldkiem 3 lata , i napędu nie robił .
Teraz mam peugeota 405, po roku mi przegub wali.
Przy mocniejszym skręcie np, na parkingu przed sklepie, robi tylko bubububu.
Po za tym w zimie można się pobawić .
W Poldku jedynie do czego mogę się przyczepić to blachy , no i do silnika bo jest trochę mułowaty.
"Romet my MOTÓR my live"
Jeśli mój post okazał się pomocny kliknij pomógł .
--------------------------------------------------------------
Park maszyn.
Romet Kadet M-780 1989R
Czezet 175 typ 487 1986r
Czezet 175 typ 487 1987r (w częściach)
|
|
28-08-2012 01:47:13 |
|
|
szprychafso
Nowy
Liczba postów: 7
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet 100
|
świetny polonez, wpadnij kiedyś do Torunia, świetny przebieg i stan, trafić takiego trzeba mieć farta
Błażej
jeździłem maluchem do pracy, może nie jakoś daleko, bo 5km w jedną stronę, ale wolałem nim jeździć, chociaż posiadałem bardziej cywilizowane auto, jazda maluchem sprawiała mi przyjemność, miało to swój klimat, dlatego też wolałem jechać malanem jednego dnia zrobiłem nim 400km, pomimo wszystkich niedogodności, bolącego kręgosłupa i huku w uszach do końca dnia, dla mnie było warto
|
|
28-08-2012 12:58:43 |
|
|
Mikołaj
Dziecko słoneczka :D
Liczba postów: 1,592
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Ogar 200
|
dzisiaj sie wziolem do roboty i w koncu zamontowalem centralny zamek bo czesto zostawiam go otwartego
i jak tak sobie robilem nagle dostrzeglem jakas gwiazdke (cos jakby zebatka od rometa) pod konsola srodkowa wiec poszedlem do domu zaczerpnac informacji na jej temat i okazalo sie ze jest po "programator wyciaraczek szyby przedniej" czyli mozna tym ustawic co jaki czas maja sie wlaczyc wycieraczki
Coraz bardziej podoba mi sie ten poldek i czuje ze szybko go nie zmienie na inne auto
a co do wypowiedzi Blażeja to powiem tak jezdizlem wieloma samochodami od malucha po mercedesa i w kazdym z tych samochodow po 100km bolal mnie kregoslup a polonezem zrobilem 400km a do domu przyjechalem wypoczety i bez bolu plecow
a pozatym mowia ze dupa do dobrego sie szybko przyzwyczaja a ja sie szybciej przyzwyczajam do jazdy tym polonezem niz omega mojego taty ktora zrobilem juz troche km
OGAR 200 NA MOJEMOTO.PL
MOTORYNKA NA MOJEMOTO.PL
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2012 15:45:33 przez Mikołaj.)
|
|
28-08-2012 15:41:24 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|