Komar by wojtekr35
|
Autor |
Wiadomość |
wojtekr35
TeRrOrYsTa

Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
Komar by wojtekr35
Mój nowy nabytek. Przez poprzedniego właściciela odzyskany ze złomu. Mam zamiar doprowadzić go do stanu używalności i cieszyć się z jazdy  Nie będzie tu błyszczących nowością chromów, ani nic z tych rzeczy, będzie po prostu odnowiony jak najlepiej będę potrafił, bazując na tym co jest. W planach mam jak tylko środki na to pozwolą uzupełnienie braków, w tym silnika, ale na początku możliwe, że będzie jeździł z 023 ze Stelli, no i niestety bez malowania się nie obejdzie.

PS. Tak, wiem, to złom.
PS1. Tak przy okazji jak ktoś ma brakujące części to proszę o kontakt.
PS2. Wie ktoś co to za model?
MZ SM 125 & DT 125 RE
"Wszystko jest dla ludzi, wszystko też może Cię zabić"
http://www.facebook.com/pages/Supermoto-...2273483398
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2012 10:00:03 przez wojtekr35.)
|
|
28-06-2012 09:56:58 |
|
|
lukasz247___
Król leśnych bezdroży :)

Liczba postów: 1,352
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Chart
|
|
28-06-2012 17:30:48 |
|
|
wojtekr35
TeRrOrYsTa

Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
RE: Komar by wojtekr35
Żeby nie było, że nic nie robię to postanowiłem coś napisać  Prace idą powoli, bo zebrało mi się kilka rzeczy do zrobienia, ale o komarku nie zapomniałem. Trochę czasu zajęło mi czyszczenie felg, w rzeczywistości wyglądają gorzej niż na zdjęciach, połowa ich powierzchni po czsyszczeniu z nalotu rdzy okazała się być gołym metalem.
Wyglądały tak (przednie było podobne)
Doprowadziłem je do takiego stanu
Przy tylnym kole zabrakło mi czyściwa, ale jeszcze dokończę. Wyczyściłem też amortyzatory i kierownicę, ale mam zdjęcie tylko amorków.

Dzisiaj postaram się zmatowić ramę, wyczyścić tłumik i pewnie coś jeszcze się zrobi bo jest tego sporo. Już pisałem wcześniej i dawałem ogłoszenie, ale bezskutecznie, więc powtarzam kupię brakujące części do tego komarka. Proszę także o nazwę/numer farby, którą jest pomalowany ten komar.
MZ SM 125 & DT 125 RE
"Wszystko jest dla ludzi, wszystko też może Cię zabić"
http://www.facebook.com/pages/Supermoto-...2273483398
|
|
04-07-2012 18:00:23 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|