kto miał doczynienia z pobieraczek.pl ??
|
Autor |
Wiadomość |
Jacuś16
Technik

Liczba postów: 895
Imię: Jacek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: kto miał doczynienia z pobieraczek.pl ??
Piotrek , a w jakich odstepach czasu przychodziły ci mejle z groźbami zapłaty ??
No i chce wysłac im rezygnacjie pisemną bo można zrezygnować z ich usług ale jak nie podałem prawdziwych danych np.adresu ale właśnie nie wiem czy dobry czy nie dobry podąłem...;/
no na kopercjie co mam napisać jaki nadawca...?
Bo sam nie wiem jakie dane tam wpisałem...
JEŚLI UDAŁO MI SIĘ CI W JAKIŚ SPOSÓB POMÓC KLIKNIJ ,,Pomógł''
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2012 19:00:32 przez Jacuś16.)
|
|
31-05-2012 18:55:56 |
|
|
Jacuś16
Technik

Liczba postów: 895
Imię: Jacek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Ja napisałem im na mejla że prosze o usunięcie konta a w drugim napisałem to , tylko dane wpisałem xd
Odstąpienie od umowy
Powołując się na art. 10 ust. 2 Ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, niniejszym odstępuję od umowy o świadczenie usług Usenet, zawartej z Eller Service S. C., dnia xx xx 2010r. z komputera o adresie IP ………………. (jesli nie zna Pani swojego IP na pewno był w mailach od "pobieraczka")
Pragnę przypomnieć, iż w związku z brakiem pisemnego potwierdzenia informacji, o których mowa w art. 9 ust.1 Ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, termin, w którym przysługuje mi prawo do odstąpienia od umowy wynosi trzy miesiące i liczy się od dnia zawarcia umowy.
Odstępując od umowy, zwracam się z wnioskiem o zaprzestanie przetwarzania moich danych osobowych oraz całkowite usunięcie danych ze zbioru danych firmy Eller Service S.C. (podstawa prawna: art. 32 ust. 1 pkt 6 w związku z art. 35 pkt 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych).
Z poważaniem
Tylko typek taki mówił mi żebym to pocztą poleconym wysłął i mi nic nie zrobią tylko jest mały szkopół bo ja nie dałem danych prawdziwych i na kopercie przeciez nie napisze swoich prawidziwych a te fałszywe to nie pamiętam jakie wpisałem....
a mją moje IMP czy jakos tak mojego kompa bo ja ze swojego kompa zakładałem konto!
JEŚLI UDAŁO MI SIĘ CI W JAKIŚ SPOSÓB POMÓC KLIKNIJ ,,Pomógł''
|
|
31-05-2012 21:24:37 |
|
|
bykuu
Technik

Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
(31-05-2012 18:55:46)Simon napisał(a): Kolega tak miał zablokował od nich e maile, nic nie zapłacił ma ich w dupie koniec.
zrobiłem dokładnie tak jak Simon powiedział, bo to o mnie mu chodziło przecież. : d
na początku trochę zesrany byłem jak te e-mail'e przychodziły, próbowałem się z nimi dogadać odpisując im, ale wszystko jak krew w piach.. ale poczytałem trochę na necie o nich, i mówię jak oni sobie ze mnie ch*j, to i ja mam na nich wyjeb*ane, więc zablokowałem odbieranie od nich wiadomości i już tak chyba rok czy tam dwa lata mam spokoju.
przy zakładaniu konta podałem fałszywy adres z tego co pamiętam, więc listu żadnego nie dostałem i żadnej kasy im nie zapłaciłem, bo oni takich 'głupich' właśnie szukają.. : )
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
31-05-2012 21:42:20 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|