Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[019] + K60B pytanie o filtr powietrza
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: [019] + K60B pytanie o filtr powietrza
Zgadzam się z przedmówca. 019 są bardzo pancerne, u mnie wytrzymał duuuuuzo dużo męczeństwa i nie tylko ja nim jeździłem. Pożyczyłem go dla kolegi co waży stówkę lekko i robił nim kulig dzieciakowi w zimie. Jeździł jeździł, aż go sprzedałem na wiosnę, dzwoniłem ostatnio do człowieka zapytać się co tam, jak tam. Odparł że cały czas jeździ bez problemów. Podobna sytuacja z moim męczennikiem 2375 023, zawsze, wszystko mu pasowało, nigdy żadnych fochow.
Tylko w skrzyni musisz wymienić Pan przynajmniej jeden tryb, na współczesny z JM, oryginał zmd jest do kitu, chyba że założysz nowy. Ale i tak po jakimś czasie złapie luzów i strzeli (tryb pierwszego biegu). Wymieniłem także, przesuwne, oraz wałek główny, bo był krzywy i wszystko to z JM. Nic nie żałowałem, jeździł asz asz ze 2000km, jak nie lepiej. Na ogniska, nie ogniska, po działce z piłq mechaniczna na wycinkę, na morderczym rajdzie złap iskrę, co dziennie pod wiadukt pod jeździł, na kole, na wszędzie. Nigdy mnie nie zawiodł, problem stanowiła tylko trochę zbyt mała szybkość, bo aż mi się już znudziło tym jeździć. Ale dobrze zrobiony silnik będzie jeździł w każdych warunkach. Pod warunkiem że za bardzo cylindra nie dlubniesz, coś tam lekko można, ale to nie jest silnik na duże sety.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
01-10-2022 14:29:00 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|