Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet American Patrol
|
Autor |
Wiadomość |
romek
019 rzondzi
Liczba postów: 2,205
Imię: Marcin
Pojazd: Romet Komar
|
Romet American Patrol
Jako że forum jest w dużej części rowerowe, to piszę temat.
Jak każdy chyba Polak urodzony w latach 90. jako dziecko jeździłem na rowerkach z Rometu. Pierwszy był Romet Super Tracker (aż musiałem znaleźć zdjęcia żeby zobaczyć nazwę), potem po kuzynie dostałem różowego Romet Diana a następnie po tym samym kuzynie rzeczonego Romet American Patrol. Gdy wyrosłem z niego jeździłem składakiem Sokołem którego już pokazywałem. Dorosłego roweru nie dorobiłem się nigdy Dwa pierwsze rowerki poszły dalej w rodzinę, natomiast American Patrol po mojej rabunkowej eksploatacji na dobre 12 lat poszedł do ogrodowej szopy. Z ciekawości go dzisiaj wyciągnąłem i myślę co by tutaj z nim zrobić. Jest z tego co pamiętam z roku 2000, oświetlenie zaginęło, platformy gdzieś są, szprychy luźne, lakier na ramie który jest chyba największą ciekawostką jest OK, błotniki do malowania. Z przodu był metalowy emblemat ale ma teraz inne zastosowanie Może go odnowię na wiosnę, na razie zmienił miejsce postoju na garaż piszcie czy warto coś z nim robić. W sumie ja nie rowerowy i tylko marka tego pojazdu sprawiła że jeszcze nie poszedł na przetop.
|
|
20-11-2021 20:22:35 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|