Robaki ze złomu by joozek
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Robaki ze złomu by joozek
Szaleć może już nie ale chętnych na części czy całe Robaki, cała masa.
O jakimś telefonie - mogę zapomnieć, nawet jak tam się pokażę to kompletnie nic nie ma.
Już na wiosnę, właściciel zatrudnił "pomocników". Szybko ogarnęli temat, odkładają i wystawiają na portale. Przebitka - pewnie z 10 czy 20 razy.
Co do Simsona z Dozametem, sprzedał się w kilka dni chyba za mało chciałem
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
19-07-2021 14:09:30 |
|
|
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Robaki ze złomu by joozek
Jozku nie ma co zalowac ze za tanio, chyba oto chodzi zeby cos sprzedac od razu z jakims zyskiem.
A co do obecnej sytuacji, to ma ona tez swoje plusy. Mozna kupic jakies unikalne czesci (mniejsza czy za mniej czy wiecej), bo wystawiaja ludzie z mysla wziecia jakiegos hajsu, a wczeaniej mieli na te przedmioty wypierdzielone, nawet nie pamietali ze cos takiefo maja. 10 lat temu do silbika sh jakies pojedyncze czesci trafialy sie co ok rok-poltora, a dzis co chwile jest cos nowego i mozna sobie wybrac ktore lepsze. Kosztem cen co prawda, ale chyba lepiej cos skompletowac za wiekszy hajs, niz miec niekompletnego gruza i plakac ze nima czesci w ogole. Poza tym zlota era hobokow juz sie konczy, juz ludzie poremontowali w duzej wiekszosci i to najwieksze zatwardzenie poszlo w cholere. Trzeba czekac, obserwowac, kupowac. Juz motorynke za poltora tysia da sie kupic, to juz jest dobrze, a za chwile ge wszystkie janusze biznesu zostana z reka w nocniku, bo nakupowali smieci zeby nazarabiac na pasata, a tu nikt nie ma ochoty kupowac i trzeba sprzedac taniej, bo trzeva sie pozbyc. Nosa im to troche utrze i rynek handlarzy rowniez sie gwaltownie skurczy. A za kilka lat wiadomo bedzie powtorka z rozrywki, nim ceny ustabilizuja sie na amen.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
19-07-2021 15:34:14 |
|
1 osoba postawiła piwo Debesta za ten post:1 osoba postawiła piwo Debesta za ten post.
joozek (07-19-2021)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|