Powituję się
|
Autor |
Wiadomość |
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Powituję się
Co urzad to inny cyrk, ewentualnie moga chcuec zarejestrowac na unikat, a to co innego niz zabytek i rowniez biala blacha, ale mecz, morduj ich zeby normalnie zarejestrowac, bo jak to tak ze w Rykach sie da, a we Wroclawiu nie?
Jeszcze przez chwile jestes bogaty, bo chyba klientela sie konczy najadac drogimi motorynkami Teraz moda na jafki, wiec to bedzie kosztowac cha wie ile.
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
19-04-2021 13:29:37 |
|
|
Debesta
Człowiek Sztos
Liczba postów: 1,477
Imię: Lechu
Pojazd: Romet 2375
|
RE: Powituję się
No coz. Wiadomo ze motorynke za 1000zl dzis kupilby kazdy, za 5000 ja bym kupil motorynke calkowicie fabrycznie nowa. Najbardziej to handlarze ucierpia, jak sie okaze ze zostala im reka w nocniku, czyli jakies 4/5 sprzedajacych takie rzeczy na internetach
Ale bardzo dobrze, moze wiekszosc zmieni profesje i znow bedzie mozna kupowac jakies czesci, czy motocykle we w miare normalnych cenach. Oby.
Wiem ze na Minski nieslugo sie zrobi moda i tez ceny beda az az, ale Ja sie wyzbylem wszystkiego co zwiazane z Minskiem. Mozesz zerknac jakie ceny sa teraz za te radzieckie komary. Jeszcze dwa miesiace temu 500-800zl byly cale gruzy, a teraz co najmniej 400 sam silnik wystawiaja
"Ludzie, nie wierzcie w to że Ja jestem. Może i jestem, nie powiem że nie"
|
|
19-04-2021 14:44:30 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|