Romet ogar 207 swap &
|
Autor |
Wiadomość |
grek132
wyrywacz wahaczy
Liczba postów: 184
Imię: Marek
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Romet ogar 207 swap &
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2019 19:33:19 przez grek132.)
|
|
09-09-2019 19:31:36 |
|
|
grek132
wyrywacz wahaczy
Liczba postów: 184
Imię: Marek
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Romet ogar 207 swap &
ehh .kurła kiedyś to było ... ;/
Ogólnie przyszedłem sie pożalić po dłuższej przerwie ;-;
Z racji na ograniczony budżet w tamtym czasie zaśmiecany innymi pierdołami projekt oczywiście upadł ;-----------------;
Set który widzieliście na poprzednich zdjęciach ( tj cyl , gaźnik , spawak ) odjechał ode mnie jakiś czas temu .
Aktualnie zostało u mnie z 2 silniki z czego jeden jest komplety w ramie ale nie odpalałem go ponad rok , kilka zapłonów do tego kartery pod bezpośrednie napełnianie roztoczone po 70 cm oraz chyba jedyna ciekawa rzecz czyli w połowie skończony wał na czopach z simsona ( i to akurat zamierzam dokończyć ponieważ w sumie wszytko do tego mam ).
Planów na rometa ogólnie nie mam i trochę przychodzę po radę . Ogólnie fajnie by w sumie było zostawić ten silnik i ewentualnie zrobić lekkiego porta ( tak z tego jeszcze nie wyrosłem xD ) albo wrócić do pełnego oryginału żeby wszystkim Januszom na zlotach ślina leciała jak to takim w młodości nie jeździli ...
Czyli chyba zostanie jednak opcja 1 XD
Aktualnie mam na sprzedaż zawias usd jeśli ktoś by chciał za mały pitos moge oddać a i z dorobieniem misek czy czego tam by nie potrzeba było też problemu by nie było .
Jeśli komuś te wypociny chce jeszcze czytać to moge jeszcze wam przedstawić kilka gratów które trafiły do mojego garażu przez ten czas w tym 2 wski , i 30 letnia yamaha .
|
|
24-02-2021 23:40:36 |
|
2 użytkowników postawiło piwo grek132 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo grek132 za ten post.
seler1500 (02-24-2021), XPek_84 (02-26-2021)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|