Wycena Dowód Rejestracyjny Romet Pony
|
Autor |
Wiadomość |
arturwietnamczyk
Rometo-maniak
Liczba postów: 414
Imię: Artur
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Wycena Dowód Rejestracyjny Romet Pony
Z tym odnalezieniem właściciela to nie takie proste, jeżeli zgłosił sprzedaż i ktos podpisze z nim nową umowę, pomijając innych właścicieli to może nieźle beknąć.
A z tymi dwoma właścicielami jak opisuje łogór 200
To prawdopodobnie ja tez mam taki przypadek, sprawdzałem w ufg wszystkie moje romety i wyszlo ze na numerach mojej motorynki jest zarejestrowana inna, numery na ramie nie wyglądają na kombinowane, czcionka, styl, rozmiar jest taki jak ma być, a chcialem kiedyś rejestrować na zabytek ?
~~~~~~~~~~~~~~
Komar 2352W- niedzielne wozidło. , Romet ATV 250
Simson sr50
Simson s50B w częściach na razie,
Romet pony 301
Romet kadet 780
Romet ogar 205
Romet 50t1
Tyler uni-sport (Romet lider)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2021 17:53:12 przez arturwietnamczyk.)
|
|
01-02-2021 17:46:44 |
|
|
łogór 200
Ostatni ch#j Polski
Liczba postów: 594
Imię: Tomek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Wycena Dowód Rejestracyjny Romet Pony
(01-02-2021 17:35:00)wojakrob napisał(a): Handel dokumentami nie jest zabroniony
Replikami czy jak to nazywają ,,kolekcjonerskimi" jest już zakazany ze względu na wiele prób oszustwa.
Dla świętego spokoju myślę że nie warto się łakomić na te 300zł( o ile ktoś rzeczywiście byłby w stanie tyle zapłacić) bo kłopoty z tego mogą być dużo większe ale każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa.
Kiedyś to takie różne numery przechodziły ale dzisiaj w dobie rejestracji na zabytki, Cepik-u i UFG ryzyko wtopy jest dosyć duże.
K:A ja jestem durnym osłem, Tak?
J:Tak
J:Ostatnim ch... Polski To ci mogę zapowiedzieć.
„Każdy człowiek musi w jakiś sposób żyć, nie jak to się mówi byle jak”
|
|
02-02-2021 11:00:50 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|