Mała Włoszka
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Mała Włoszka
Oj dzieciaki, dzieciaki co to będzie gdy będziecie mieć moje lata
Ja sezon kończę 31 października, choć później są jeszcze Moto-mikołaje
Tak naprawdę to nie wsiadam na moto gdy jest już śnieg.
sorry za of top
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
24-09-2019 11:19:53 |
|
|
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: Mała Włoszka
Witam po dłuższej przerwie. Jakoś na wiosnę 2019 kupiłem tylne amortyzatory Paioli, fajne były, ale w średnim stanie. Caly czas szukałem sprężyn do nich bo seryjny były za twarde, mimo regulacji ustawionej najbardziej miękko. I tak wyszło, że cały sezon leżały w garażu. Niedawno przeglądam Ebay no i trafiły się Marzocchi Strada w fajnym stanie I tak oto przyszedł spóźniony prezent pod choinkę. W tak zwanym międzyczasie kurier przywiózł taką owiewkę i tutaj pytanie do Was: co myślicie? Jest okej? Myślałem troszeczkę jeszcze nad takim mały pługiem przed silnik, ale to do rozważań jeszcze.
Jeśli chodzi o mechanikę to Polini 160 siadło elegancko, momentu z dołu dużo, nie ma dziury przez rezonansem. Chłodnica zamontowana, czujnik temperatury Koso też jest, dzięki czemu mogę na bieżąco kontrolować temperaturę cieczy w głowicy.
Marzy mi się jeszcze gaźnik Lectron, ale kosztuje prawie tyle, co dałem rok temu za Cagivę
Wypadało by jeszcze trochę podrasować hamulce, a właściwie spowalniacze. Aktualnie z przodu jest tarcza 260 mm, zacisk 2 tłoczkowy Grimeca, przewód gumowy i pompa taka se Grimeca chyba. W planach tarcza 305 mm z Jawy, zacisk 2 tłoczkowy Brembo (większa średnica tłoczków) z Hondy NTV i przewód w stalowym oplocie. Pompa zostaje, tylny hamulec bębnowy też.
Obiłem też siedzenie na taki ceglasty brąz, bo fabryczny pokrowiec już się przedzierał.
Tak to wygląda aktualnie. Piszcie swoje sugestie, co myślicie. Pozdrawiam!
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
04-01-2020 16:10:14 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|